Ρούλα Κορομηλά: Αυτοί θα είναι οι πρώτοι της καλεσμένοι στο Bravo Roula!

Λίγες μόνο μέρες έμειναν για την μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση. Μέσα από τη συχνότητα του Έψιλον κι ένα φαντασμαγορικό show η αγαπημένη παρουσιάστρια θα μας βάλει σε ένα νέο κύκλο εκπομπών. Η πρεμιέρα είναι το ερχόμενο Σάββατο και οι προετοιμασίες γίνονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

“Η Βασίλισσα της Ελληνικής Τηλεόρασης επιστρέφει στο θρόνο της!” Αυτό ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την παρουσιάστρια. Από το Σάββατο 16 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 20:45 θα παρουσιάζει το “Bravo Ρούλα“. Ένα show γεμάτο λαμπερούς καλεσμένους, εκπλήξεις, συγκίνηση, παιχνίδια, νέα πρόσωπα.

Ποιος θα είναι όμως ο πρώτος βασικός καλεσμένος της; Ποδαρικό στην πρεμιέρα της λοιπόν, θα κάνει ο Γιάννης Πλούταρχος και οι συντελεστές της εκπομπής, έχουν ετοιμάσει μοναδικές εκπλήξεις και πλούσιο υλικό από την ζωή του τραγουδιστή. Πάντα η Ρούλα και ο Γιάννης είχαν ιδιαίτερη σχέση και ήταν εκείνη που τον ανέδειξε μέσα από τις εκπομπές της.

Στην εκπομπή όμως θα δούμε και διάσημους καλλιτέχνες από το εξωτερικό με πρωταγωνίστρια μια γνωστή τραγουδίστρια. Πρόσφατα μάλιστα είδαμε τον κιθαρίστα της να κάνει πρόβες στο πλατό, από το οποίο κατενθουσιάστηκε.

Το Σάββατο δεν αργεί και θα τα δούμε όλα. Μέχρι τότε η Ρούλα και η ομάδα της βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Χθες είδαμε και το τρέιλερ, ενώ αργότερα η παρουσιάστρια μας έδειξεπώς περνούν στο γραφείο με τον Βαγγέλη Περρή.

5 μέρες πριν κ κάπως ετςι διασκεδαζουμε στο γραφείο, με τις παραγγελιες του Βαγγέλη ! Αυτα ειναι …

Δημοσιεύτηκε από Roula Koromila στις Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Read More

And More