Ρούλα Κορομηλά: Το TLIFE την συνάντησε στα backstage! Όλα όσα αποκάλυψε στον Μένιο Φουρθιώτη

Καλεσμένη στο Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή «Αποκαλυπτική» ήταν σήμερα η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια του “E” βρέθηκε στην εκπομπή και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τους φόβους και όλα όσα σκέφτηκε πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Το TLIFE την συνάντησε στα παρασκήνια, όπου βρέθηκε από νωρίς για να βγει ζωντανά στην εκπομπή. Η ίδια έχει αποκαλύψει πως δεν μπορεί τα μαγνητοσκοπημένα προγράμματα και γι’ αυτό τη Δευτέρα του «Bravo Ρούλα» θα βγει ζωντανά. Εκείνη μάλιστα, λόγω τον επαγγελματικών της υποχρεώσεων θα μείνει στην Αθήνα και θα περάσει το Πάσχα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το κέφι του backstage, όμως, η Ρούλα το μετέφερε και στο πλατό της εκπομπής του Μένιου, όπου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα. Ακόμη και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Αν δεν ήμουν θετικός άνθρωπος δεν θα μπορούσα και να το ξεπεράσω. Καμιά φορά μας δίνει η ζωή κάποια χτυπήματα και ξαφνικά ανατρέπονται τα πάντα. Βίωσα μια κατάσταση η οποία ήταν δύσκολη, δυσάρεστη, πίστεψα κάποια στιγμή ότι μπορεί να μην επανέλθω, να μην μπορώ να περπατήσω, να μην μπορώ να χαμογελάσω, να μην μπορώ να μοιράζομαι ωραίες στιγμές με τους ανθρώπους γύρω μας… Βίωσα κατάθλιψη, είπα “εδώ τελειώνει όλο αυτό”. Αιωρείται ένα “γιατί”…

Από τις κορτιζόνες είχα πρηστεί και ήμουν εντελώς αγνώριστη. Ήμουν τεράστια, δεν φαινόταν τίποτα, παρά μόνο η μύτη μου. Δεν μπορούσες να αναγνωρίσεις τα μάτια μου. Ντρεπόμουν να με δουν… Αλλά από την άλλη, λέω “Γιατί να ντρέπομαι για το πρόβλημά μου; Πρέπει να το μοιράζεται κανείς αυτό που βιώνει”…».

Δες το video:

Δες περισσότερα τηλεοπτικά Video στο zappit.gr


Read More

And More