Ρούλα Ρέβη: Απογευματινές βόλτες με τα δίδυμα και με καλή παρέα! [pics]

Η Ρούλα Ρέβη λατρεύει τα δίδυμα παιδιά της και, ειδικότερα, να περνάει χρόνο μαζί τους. Μπορεί να είναι μια ταλαντούχα φωτογράφος, με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά πάντα βρίσκει ελεύθερη ώρα, ώστε να πηγαίνει βόλτες και να κάνει δραστηριότητες με εκείνα, όπως είναι η ζωγραφική ή ο χορός. Η Ρούλα και ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας είναι πολύ τρυφεροί γονείς και το δείχνουν στα παιδιά τους σε κάθε ευκαιρία.
Έτσι, η γλυκιά μανούλα πήρε τα δίδυμα και την καλή της φίλη, Έφη Βράκα, μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες surfer και έκαναν μια μικρή βόλτα μαζί με τα παιδιά τους. Στη συνέχεια, μάλιστα, έκαναν και μια μικρή φωτογράφιση, με την Έφη να ανεβάζει τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Mothers in da hood ????❤️???? @effievrk ❤️#stokke #stokkeathleisure

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rrevi (@rrevi) στις

Πριν την βόλτα τους με τα καροτσάκια, η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε για άλλη μια φορά την Ειρήνη και τον Άγγελο, σε χαλαρές στιγμές τους. Μάλιστα, έγραψε χιουμοριστικά στην λεζάντα “Τα μπαλέτα του Τότσικα… σε πρόβες”!

Τα μπαλέτα του Totsika ????????❤️????????⭐️????????????σε προβες❤️ @apostolis_totsikas_official #irene #aggelos #apostolos #mytwins #coloryourmoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rrevi (@rrevi) στις

Read More

And More