Ρούλα Ρέβη: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για την εγκυμοσύνη της! H φωτογραφία από τις δύσκολες ώρες! [pic]

Η Ρούλα Ρέβη θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες φωτογράφους και, όχι άδικα, αφού οι μεγαλύτεροι Έλληνες celebrities την επιλέγουν. Εκτός από αυτό όμως είναι και μια πάρα πολύ καλή και τρυφερή μητέρα δυο όμορφων παιδιών, της Ειρήνης και του Άγγελου που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα. Μάλιστα, η Ρούλα Ρέβη δεν έχει κρύψει σε συνεντεύξεις της, τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη των διδύμων, καθώς είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για 73 μέρες, όπου ανησυχούσε πάνω απ’ όλα για την υγεία των μωρών της.

Πριν λίγη ώρα, η γνωστή φωτογράφος ανέβασε μία φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό της λογαριασμό στο Instagram, από την τελευταία μέρα που ήταν έγκυος στα δίδυμα, η οποία συνοδευόταν από μία αρκετά συγκινητική λεζάντα. Την φωτογραφία την ανέβασε με αφορμή τα γενέθλια της Ειρήνης και του Άγγελου, τα οποία αύριο θα γίνουν 2 ετών.
“Αυτή η φωτογραφία με κάνει να θυμάμαι τις ώρες που ήμουν μόνη με τα 2 παιδιά μου στην κοιλιά μου να μιλάμε και να περιμένουμε με αγωνία να συναντηθούμε! Είναι λίγες ώρες πριν τα φέρω στον κόσμο, μια μέρα σαν σήμερα…. μπορεί να μην είμαι όμορφη μπορεί να είμαι τεράστια μπορεί να μην χαμογελάω μπορεί να έχω όρους στα χέρια μου όμως θέλω να πω σε όλες τις μανούλες , και κυρίως σε αυτές που ζορίστηκαν, η ζορίζονται αυτή τη στιγμή πως λίγες ώρες μετά από αυτή τη φώτο ξαναγεννήθηκα και εγώ και μόνο χαρά και ευτυχία ένοιωθα πια”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

Δες την φωτογραφία:

…. αυτή η φωτογραφία με κανει να θυμάμαι τις ωρες που ήμουν μόνη με τα 2 παιδια μου στην κοιλιά μου να μιλάμε και να περιμενουμε με αγωνία να συναντηθούμε! Ειναι λίγες ωρες πριν τα φέρω στον κοσμο , μια μερα σαν σήμερα …. μπορεί να μην ειμαι όμορφη μπορεί να ειμαι τεράστια μπορεί να μην χαμογελάω μπορεί να εχω όρους στα χέρια μου όμως θέλω να πω σε όλες τις μανούλες , και κυρίως σε αυτές που ζορίστηκαν , η ζορίζονται αυτή τη στιγμη πως λίγες ωρες μετα από αυτή τη φωτο ξαναγεννήθηκα και εγω❤️και μονο χαρά και ευτυχία ενοιωθα πια @apostolis_totsikas_official #irene #aggelos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rrevi (@rrevi) στις

Read More

And More