ΣΟΚ: Πιθανώς καρκινογόνο συστατικό στη Nutella

Μια ευρωπαϊκή έρευνα υποστηρίζει ότι το εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ένα βασικό συστατικό στην γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας Nutella,μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Μαθαίνοντας αυτή την είδηση, ορισμένοι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν μποϊκοτάρει το εν λόγω συστατικό, με αποτέλεσμα να αποσύρουν από τα ράφια των καταστημάτων τους τη Nutella, επειδή περιέχει φοινικέλαιο.

Διάβασε τι συνέβη και τι πρέπει να γνωρίζεις, στο iatropedia

Read More

And More