Σάκης Ρουβάς: 4 μήνες αποθέωση, επιτυχία και ανεπανάληπτες νύχτες! Βίντεο

Τελευταίος μήνας live εμφανίσεων, όπως διάβασες πρώτη στο TLIFE, για Σάκη Ρουβά και Οnirama στο Estate! Το εκρηκτικό show ολοκληρώνεται μετά από 4 μήνες αποθέωσης, επιτυχίας και ανεπανάληπτες νύχτες!

Ο κορυφαίος Έλληνας star επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας ανατρέποντας τα δεδομένα για ακόμα μία φορά! Ο θρυλικός χώρος της Πειραιώς και Ανδρονίκου 3-5 αναδιαμορφώθηκε ριζικά και μετατράπηκε στο καλύτερο club της Ελλάδας, το Estate, φιλοξενώντας κάθε Παρασκευή και Σάββατο μία ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία με γενικό concept A Night to Remember!

Συμπληρώνοντας 4 μήνες από τη φαντασμαγορική πρεμιέρα αναρτήθηκε το παρακάτω εντυπωσιακό video που προβάλλει στιγμιότυπα από ένα από τα καλύτερα μουσικά προγράμματα της 25-ετούς καλλιτεχνικής πορείας του Σάκη, το οποίο σηματοδότησε μια νέα πρόταση ψυχαγωγίας στο σύγχρονο live clubbing!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το Estate αποτελεί το πιο hot club με τον κόσμο να το κατακλύζει από νωρίς και να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα non-stop μουσικό party!

ESTATE | A Night To Remember | Sakis Rouvas // Onirama

#ANightToRemember 4 μήνες αποθέωση, επιτυχία και ανεπανάληπτες νύχτες! Τελευταίος μήνας των live εμφανίσεων Sakis Rouvas Onirama @ Estate!#EstateAthens #TheBestClubEver #MercedesBenzGR #SakisRouvas #Onirama #EstateOfSakis #LiveClubbing

Posted by Estate on Tuesday, 15 March 2016

Το εντυπωσιακό video που αναρτήθηκε στα social media του club και μοιράστηκε και ο Σάκης με τους fans, αποτυπώνει με κινηματογραφική προσέγγιση και υψηλή αισθητική την επιβλητικότητα του υπερσύγχρονου club και μεταφέρει τον ρυθμό, την ενέργεια και τη σπάνια δύναμη της σκηνικής παρουσίας του Σάκη Ρουβά στο πιο πρωτοποριακό live music concept των τελευταίων χρόνων!

Η κάθε εμφάνιση του Σάκη προκαλεί παροξυσμό όπως και στην Πάτρα όπου εμφανίστηκε την Κυριακή. Δες εδώ!

Read More

And More