Σάκης Ρουβάς: Απογείωσε το X Factor! #Ola όσα έγιναν στο πρώτο live

Το βράδυ της Παρασκευής οι τηλεθεατές “κόλλησαν” στον ΣΚΑΙ για να παρακολουθήσουν το πρώτο live του X Factor. Αυτό που είδαν δικαίωσε την αναμονή τους και έκανε ακόμα μεγαλύτερη την αγωνία τους για την εξέλιξη των live performances. Την βραδιά απογείωσε ο Σάκης Ρουβάς που έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο stage και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα όσων θεατών βρέθηκαν στο Γήπεδο Γαλατσιού για να απολαύσουν το show από κοντά.

Την ίδια ανταπόκριση γνώρισε ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης και μέσα από τα social media αφού από πολύ νωρίς ξεκίνησαν να ανεβαίνουν φωτογραφίες με τα #DoItLIkeSakis, #Ola, #CantStopDancing. Κατά τη διάρκεια του show σημειώθηκαν πολλά ρεκόρ likes και followers και στις επίσημες σελίδες του X Factor.

Ο Σάκης κατάφερε να κερδίσει και τους τηλεθεατές δίνοντας το δικό του στίγμα στην παρουσίαση του παγκοσμίως επιτυχημένου μουσικού show. Ήταν στο τιμόνι της παρουσίασης και στους 3 προηγούμενους κύκλους του talent show μέσα από τους οποίους αναδείχτηκαν πολλά ταλέντα σε Ελλάδα και Κύπρου αλλά, όπως δήλωσε και ο ίδιος, αυτό θα είναι το καλύτερο X Factor που έχει γίνει! Η τηλεθέαση μάλιστα έφτασε ως και 45%!

Φυσικά, έκλεψε τις εντυπώσεις και με τις στιλιστικές του επιλογές που επιμελήθηκε για ακόμα μια φορά η Χρυσάνθη Θωμάτου. Φόρεσε κουστούμι G.Papadogamvros για το live, ενώ για την παρουσίαση του νέου του τραγουδιού επέλεξε σακάκι Dimitris Petrou, παντελόνι Gabba Studio Seven και παπούτσια, Phillip Plein. Γιατί μπορεί να μας αρέσει όταν φοράει Tshirts και σκισμένα τζιν αλλά με το κουστούμι είναι κομψός και σέξι!


Δες την εντυπωσιακή έναρξη του πρώτου live!

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψαν και οι 4 έμπειροι κριτές του “The X Factor, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Δούλεψαν εντατικά με την ομάδα τους έχοντας ως στόχο την αποδοχή του κοινού μέσα από κάθε live.

Όλες οι ομάδες κάνουν μαθήματα χορογραφίας με την χορογράφο των σταρ Chali Jennings, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής, θέλοντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο stage. Άλλωστε πια η παραμονή στο show κρίνεται στις λεπτομέρειες. Ο νικητής θα κερδίσει ένα “χρυσό” δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ZAPPIT για να δεις όλες τις εμφανίσεις των 16 φιναλιστ

Από τα hightligh της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα η ερμηνεία του Σάκη στο νέο του τραγούδι με τίτλο “Όλα” που κυκλοφόρησε λίγες μόλιες ώρες πριν την πρεμιέρα του X Factor. Ερμήνευσε το κομμάτι σ’ένα σκηνικό που όμοιό του δεν υπάρχει και σίγουρα επιβεβαίωσε το moto του show: Expect the Unexpected!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις τα πάντα για το τραγούδι


Λίγες ώρες νωρίτερα ο Σάκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους 16 φιναλίστ του show και μάλιστα να τους μάθει την χαρακτηριστική χορευτική κίνηση που έγινε viral τις προηγούμενες ημέρες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις backstage φωτογραφίες

Read More

And More