Σάκης Ρουβάς – Δούκισσα Νομικού: Η συνάντηση στο αεροδρόμιο και οι ευχές για το γάμο [pic]

Ένα καθηλωτικό live έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο Σάκης Ρουβάς στο Λαγονήσι. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μάγεψε για ακόμα μία φορά το κοινό με την ενέργεια και την σκηνική του παρουσία ερμηνεύοντας κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του. Μία μόλις ημέρα μετά το live του X Factor έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε special event που πραγματοποιήθηκε στο Λαγονήσι.

Οι θαυμαστές του δεν σταμάτησαν να βγάζουν βίντεο και φωτογραφίες με τις χορευτικές φιγούρες του Σάκη αλλά και τον πανικό που επικράτησε στο χόρο με την παρουσία και την ερμηνεία του on stage.

Ακούραστος, κεφάτος και σαγηνευτικός! Ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε τον κόσμο ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Πόπη Τσαπανίδου που έχει αποδειχθεί “ρουβίτσα” αφού μοιράστηκε κι εκείνη στιγμιότυπα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Κι επειδή ο Σάκης δεν σταματά πουθενά, το επόμενο πρωί βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί ειχε μία ευχάριστη συνάντηση με την Δούκισσα Νομικού η οποία δεν θα μπορούσε να μη τιυ ζητήσει να βγάλουν selfie. Ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη αγάπη και εκτίμηση αφού έχουν συνεργαστεί κιόλας στο παρελθόν ενώ η παρουσιάστρια του So You Think You Can Dance σημείωσε πως μετά από αυτή την έκπληξη η μέρα της δεν μπορεί παρά να είναι υπέροχη.

Οι δυο τους πέρα από την φωτογραφία είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τους γάμους τους. Για αυτόν της Δούκισσας και του Δημήτρη Θεοδωρίδη που έγινε στις 10 Ιουνίου αλλά και τον πολυαναμενόμενο γάμο του Σάκη με την Κάτια Ζυγούλη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις όλες τις λεμπτομέρειες για τον γάμο του Σάκη και της Κάτιας

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τον γάμο της δεκαετίας και η Δούκισσα έστειλε τις ευχές τις και ηλεκτρονικά αφού σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Με το καλό Σάκη”.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι της απάντησε ο Σάκης Ρουβάς

Read More

And More