Σάκης Ρουβάς: Ετοιμάζει νέο μουσικό υπερθέαμα στην Κύπρο!

Στην αγαπημένη του Κύπρο θα βρεθεί, για ακόμη μία φορά, ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ επισκέπτεται πολύ συχνά το νησί εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου καθώς έχει χτίσει μαζί τους μια πολύ δυνατή σχέση! Άλλωστε η ανταλλαγή ενέργειας με το κοινό του είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει και το επιδιώκει όλα αυτά τα χρόνια της 25ετους πορείας του. Αυτό έχει σκοπό να κάνει και στην live εμφάνιση που ετοιμάζει για τις 7 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τον Σάκη θα εμφανιστούν πολλά ακόμα αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου και οι Μέλισσες. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, όπως σημείωσε και ο ίδιος στο post που έκανε για την λαμπερή βραδιά.

Παρόλο που αυτό το διάστημα γεμίζει τις μπαταρίες του κάνοντας διακοπές με την οικογένειά του δε σταματά ποτέ να σχεδιάζει νέα επαγγελματικά βήματα. Ένα από αυτά είναι και το Full Energy Live στο στάδιο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας. Ο Σάκης θα επιστρέψει δυναμικά μετά από την αποθέωση που έζησε στη Μύκονο αλλά και τους 8 μήνες sold out εμφανίσεων στην Αθήνα.


Η συναυλία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για τεκείνον αφού είναι αφιερωμένη στους σκοπούς της “Συμμετοχής” της οποίας είναι πρεσβευτής. Πρόκειτια για το επιτυχημένο πρόγραμμα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, της εταιρείας Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Read More

And More