Σάκης Ρουβάς: Έτοιμος για την πρεμιέρα του X Factor

Η αναζήτηση του Έλληνα super star από το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως ξεκίνησε! Το “The X Factor 2” ανοίγει την αυλαία του με τις Auditions την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 9 το βράδυ. O κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, που αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του διαγωνισμού, την παρουσίαση των live, ανυπομονεί για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του talent show της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ .

Ο Σάκης Ρουβάς έχει συνδέσει το όνομά του με το X Factor και τον επόμενο μήνα θα πάρει τη θέση του στο τιμόνι της παρουσίασης. Πριν από αυτό θα κάνει μία στάση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “φαινόμενο” του σταθμού που δεν είναι άλλο από το Survivor. Ο ίδιος αποτελεί σημαντικό “χαρτί” του ψυχαγωγικού κομματιού του ΣΚΑΙ και ανταποδίδει την απόλυτη εμπιστοσύνη που του δείχνουν στηρίζοντας κάθε νέο project.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την παρουσία του Σάκη Ρουβά στο Survivor αλλά αύριο το βράδυ θα τον απολαύσουμε στο πρώτο επεισόδιο του X Factor. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη φάση στη ζωή του αφού επαγγελματικά είναι πολύ δημιουργικός ενώ παράλληλα ετοιμάζει και το γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη.

Read More

And More