Σάκης Ρουβάς: Φωτογραφίζεται στο σπίτι του!

Μπορεί να είναι ο απόλυτος Έλληνας star, όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι, μπορεί να είναι σταθερά πρώτος για 25 χρόνια με φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν παντού, όμως ο Σάκης Ρουβάςδεν εφησυχάζει ποτέ! Λίγο πριν την έναρξη του X-Factor στο Σκάι όπου θα τον δούμε ξανά σε ρόλο παρουσιαστή, ο τραγουδιστής πρόκειται να παρουσιάσει τα 11α βραβεία “Madame Figaro Κύπρου Γυναίκες της Χρονιάς 2015”.

Με αφορμή αυτή την εκδήλωση που θα γίνει στις 14 Απριλίου ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε για το no 1 περιοδικό της Κύπρου στο σπίτι του!

Ο Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκε το επιτελείο του περιοδικού σπίτι του όπου έγινε το shooting και μεταξύ άλλων τον είδαμε και να μαγειρεύει! Κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει…

Βεβαίως, ο απόλυτος Έλληνας star απάντησε και σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου που αφορούσαν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά του και φυσικά την επιστροφή του στην τηλεόραση!

Για τον ρόλο του ως παρουσιαστής του X-Factor ο ίδιος είπε: “Για µένα το X-Factor είναι απόλαυση! Η διαδικασία της ανακάλυψης του ταλέντου νέων ανθρώπων, διαφορετικών µεταξύ τους αλλά µε κοινό παρανοµαστή το πάθος τους για τη µουσική, είναι µια συγκλονιστική εµπειρία. Είναι µια πρόκληση να παρακολουθείς και να συµµετέχεις στην πρόοδό τους, από live σε live, τον τρόπο που ο καθένας τους επικοινωνεί το ταλέντο του, αναδεικνύει την προσωπικότητά του και διεκδικεί να κάνει το όνειρό του πραγµατικότητα. Ανυποµονώ να ανέβω στη σκηνή του X-Factor και βέβαια, χαίροµαι που θα µεταδίδεται στην Κύπρο, αλλά και για τους Κύπριους συµµετέχοντες µε τις εκπληκτικές φωνές!”.

Για την βραδιά των βραβείων “Γυναίκες της Χρονιάς” είπε: “Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα δηµιουργήσουµε µια βραδιά µε γνώµονα το συναίσθηµα, τον σεβασµό και την αγάπη για τη γυναίκα. Είµαι βέβαιος ότι µε την υπογραφή και το ταλέντο του Φωκά Ευαγγελινού και τη συνεργασία της οµάδας της Madame Figaro Κύπρου, θα καταφέρουµε να γιορτάσουµε την είσοδο των βραβείων στη δεύτερη δεκαετία τους, µε µια εκδήλωση κύρους και ουσίας”.

Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς τοποθετήθηκε και σε σχέση με την φιλανθρωπική του δράση και τον ρόλο αυτό που έχει εδώ και χρόνια: “Ως πρεσβευτής που παγκύπριου προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης Συμμετοχή της Χαραλαμπίδης Κρίστης αλλά και ως αγγελιοφόρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ στην Ελλάδα, νιώθω ευγνώμων που μου δίνεται η δυνατότητα να βιώνω τη σημασία, τη δύναμη της προσφοράς, στους ανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, πόσω μάλλον στα μικρά παιδιά. Ειδικά όταν είμαι μαζί με τα παιδιά τα συναισθήματά μου είναι πολύ έντονα. Στο τέλος της ημέρας, νιώθω πως εκείνα με βοηθούν πολύ περισσότερο απ’ ότι εγώ, δίνοντάς μου μαθήματα γενναιότητας και θάρρους, μαθήματα ζωής!

Read More

And More