Σάκης Ρουβάς: “Η Κάτια είναι η γυναίκα μου και έχουμε μια υπέροχη οικογένεια!”

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά και μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, τις προκλήσεις που θέτει στον εαυτό του αλλά και την αγαπημένη του Κάτια!

Για τον αν τον ενοχλεί που κάποιοι τον αμφισβητούν: “Όχι βέβαια, δε με ενοχλεί. Δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Ακολουθώ το δρόμο μου, την πορεία μου, τα όνειρά μου. Έχω μάθει να κατανοώ το φόβο τους και την αγωνία τους για το νέο, το διαφορετικό, την εξέλιξη…”

Για την Κάτια Ζυγούλη: “Η Κάτια είναι τα πάντα. Είναι ο άνθρωπος που με ηρεμεί αλλά και με παρακινεί, είναι η μούσα μου και η σύντροφός μου. Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και τη ζωή μας.


Για το αν έχει παντρευτεί την Κάτια Ζυγούλη: “Η Κάτια είναι η γυναίκα μου και έχουμε μια υπέροχη οικογένεια. Το μυστήριο δεν έχει τελεστεί αλλά θα συμβεί χωρίς προγραμματισμό τη στιγμή που πρέπει… Θα ήταν υπέροχο τα παιδιά να μεγαλώσουν λίγο ακόμη ώστε το μυστήριο να είναι μια οικογενειακή γιορτή που θα θυμόμαστε όλοι για πάντα”.

Τι είδους πατέρας είναι; “Είμαι και αυστηρός πατέρας και χαζομπαμπάς. Κάθε στιγμή δεν είναι ίδια με την άλλη. Έρχεται και η στιγμή που πρέπει να βάζω όρια. Στο τέλος της ημέρας βέβαια κυριαρχεί ο χαζομπαμπάς”.

Για την πιο ευτυχισμένη στιγμή του: “Είμαι ευγνώμων γιατί η ζωή μου είναι γεμάτη από ευτυχισμένες στιγμές, δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω μια συγκεκριμένη”.

Για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του: “Μεγάλωσα σε μια πολύ φτωχή οικογένεια, ζούσαμε πέντε άτομα σε 45 τετραγωνικά, ουσιασγικά σε ένα δωμάτιο που έσταζε νερά, χωρίς καμιά άνεση, έχοντας χρήματα μόνο για τα απαραίτητα. Επιπλέον, υπήρξε και το διαζύγιο των γονιών μου που δυσκόλεψε τα πράγματα ακόμη περισσότερο…”

Για τον αν τον τρομάζει η φθορά του χρόνου: “‘Οχι, γιατί πιστεύω ότι ο χρόνος δεν φθείρει μόνο αλλά προσφέρει κιόλας. Είναι πώς το διαχειρίζεσαι ώστε να σε ενισχύει, να σε βελτιώνει και να σε εξελίσσει. Να σου δίνει αξία και όχι φθορά. Το φως και η ομορφιά του καθενός μας δεν είναι μόνο εξωτερική ομορφιά. Ή μάλλον είναι κυρίως εσωτερική ομορφιά.

Read More

And More