Σάκης Ρουβάς: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την πρεμιέρα του!

Ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε δυναμικά στην παραλία και παρέσυρε με το κέφι και την ενέργειά του όλους όσους βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα του! Και θα συνεχίσει να το κάνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ωραιότερο καλοκαιρινό club της πόλης. Πρόκειται για το ιστορικό Ακρωτήρι που διαμορφώθηκε από την αρχή και υποδέχθηκε το Estate Seaside αλλά και το δυναμικό μουσικό υπερθέαμα που παρουσιάζει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ.

Ο Σάκης θα συνεχίσει να απογειώνει τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και να αποτελεί σημείο αναφοράς με το πρωτοποριακό του πρόγραμμα. Για ακόμα μια φορά, παρουσιάζει μια υπερπαραγωγή με τρομερό στήσιμο σκηνής και εντυπωσιακές χορογραφίες από την Chali Jennings και το δωδεκαμελές μπαλέτο της.

Στην πρεμιέρα πήραμε μία μικρή γεύση από την φαντασμαγορική έναρξη όπου μας επιβεβαίωσε ότι δεν έχει φτάσει τυχαία στην κορυφή.

Από νωρίς το κοινό κατέκλυσε την παραλία του Αγίου Κοσμά για να ζήσει το δυναμικό μουσικό υπερθέαμα και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο κατάμεστο μαγαζί.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Το εκρηκτικό μουσικό θέαμα εμπλούτισαν ο ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης και ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Κουφός. Επίσης, συμμετέχουν ο Alex Economou, η Εύα Τσάχρα και η Μαριάννα Γερασιμίδου ενώ στις μουσικές επιλογές στα decks βρισκόταν ο Dj Yannis Momos.

Από τα highlight του προγράμματος είναι η εμφάνιση του μπαλέτου στο stage με φορέματα που σχηματίζουν το πρόσωπο του Σάκη.

Όσον αφορά το look του Σάκη, το styling επιμελήθηκε για ακόμη μία φορά η Χρυσάνθη Θωμάτος κι εμείς σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες. Στο πρώτο πρόγραμμα φοράει σακάκι και γιλέκο Dimitris Petrou, πουκάμισο Dnak, t-shirt Stelios Koudounaris και sneakers Phillip Plein και στο δεύτερο κουστούμι G.Papadogamvros και παπούτσια Fabi.

Read More

And More