Σάκης Ρουβάς: Η ευχή που έδωσε στη Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν πριν από δύο εβδομάδες, στη Μύκονο. Μετά από τρία χρόνια σχέσης, τα περισσότερα εκ των οποίων μένουν κάτω από την ίδια στέγη, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Ο γάμος τους έγινε, σε στενό κύκλο, στο νησί όπου γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Η συγκίνηση και η χαρά της παρουσιάστριας του So You Think You Can Dance ήταν τα δύο πιο έντονα συναισθήματά της. Το λαμπερό της χαμόγελο δεν έχει φύγει ακόμα!

Η ευτυχία της Δούκισσας Νομικού είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Το επόμενο βήμα για εκείνη και τον σύζυγό της είναι να αποκτήσουν ένα παιδί. “Αν ο Θεός θέλει, θα μου φέρει ένα παιδάκι”, έχει πει η ίδια σε πολλές συνεντεύξεις της κάνοντας ξεκάθαρη την επιθυμία να γίνει μαμά. Αυτό της ευχήθηκε και ο Σάκης Ρουβάς στην αναπάντεχη συνάντηση που είχαν το πρωί του Σαββάτου.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις περισσότερα για τη συνάντηση

Η Δούκισσα ευχήθηκε στον Σάκη για τον επερχόμενο γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη κι εκείνος ανταπέδωσε τις ευχές με τον δικό του τρόπο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις όλες τις λεμπτομέρειες για τον γάμο του Σάκη και της Κάτιας

Nα είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη όσο σε ένιωσα σήμερα και σύντομα με πολλά μωράκια…“, της έγραψε. Μετά από 4 παιδιά, ξέρει πόσο σημαντικό και ταυτόχρονα πόσο μεγάλη ευλογία είναι να είσαι γονιός.

Read More

And More