Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με το νεογέννητο γιο του έσπασε κάθε ρεκόρ!

Η Κάτια Ζυγούλη διάλεξε την Ημέρα του Πατέρα για να μοιραστεί την πιο τρυφερή φωτογραφία. Ο Σάκης Ρουβάς αγκαλιά με το δεύτερο γιο τους. Ένα στιγμιότυπο που επιβεβαιώνει πόσο στοργικός μπαμπάς είναι. Ο ίδιος στη συνέχεια έκανε repost τη φωτογραφία και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κατάφερε να κάνει ρεκόρ likes.

Οι θαυμαστές του έσπευσαν να σχολιάσουν και να μοιραστούν κι εκείνοι με τη σειρά τους την τρυφερή φωτογραφία του κορυφαίου Έλληνα σταρ με τον Ρουβά junior.

Είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που βλέπουμε το πρόσωπο του μικρού! Η ευτυχισμένη μαμά, που μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πόσο χάρηκε ερχομό του 4ου παιδιού, έχει μοιραστεί ακόμα δύο φορές στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.


Η εικόνα όμως του Σάκη αγκαλιά με τον γιο του είναι ότι πιο τρυφερό έχουμε δει και δεν είναι τυχαίο ότι έκανε ρεκόρ likes και στην σελίδα του στο facebook. Οι fans συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να κοινοποιούν αλλά και να σχολιάζουν τη συγκεριμένη φωτογραφία κάνοντάς το πιο δημοφιλές post Έλληνα καλλιτέχνη.

Read More

And More