Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη φωτογραφία από το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο!

Βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο ετοίμασαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, που αναχώρησαν την Δευτέρα για την Καραϊβική και την Δομινικανή Δημοκρατία, όπου τους τελευταίους τρεις μήνες “χτυπά” η καρδιά του ελληνικού Survivor. Το διάσημο ζευγάρι θα βρεθεί στην παραλία του Survivor, με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ να εμφανίζεται ως επίσημος προσκεκλημένος για τις 100 μέρες του παιχνιδιού.

Το TLIFE συνάντησε τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη στο αεροδρόμιο, όπου με χαλαρή διάθεση και casual look ετοιμάζονταν για την πτήση τους και τώρα ο Σάκης ανέβασε στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία από το ταξίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως λίγο πριν τον απολαύσουμε στο πρώτο live του X Factor, ο Σάκης Ρουβάς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali να εμφανιστεί ως guest star στο επιτυχημένο παιχνίδι. Εκτός από το γεγονός ότι παρακολουθεί φανατικά το παιχνίδι, αισθάνεται μέλος της δυναμικής ομάδας του ΣΚΑΙ και είναι πρόθυμος να στηρίξει το κανάλι στο οποίο αποτελεί και το κεντρικό πρόσωπο ψυχαγωγίας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις την επίσημη ανακοίνωση

Ο Acun, εκτιμώντας την στάση αυτή, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο για να υποδεχτεί προσωπικά τον Σάκη και την Κάτια στο νησί. Μετά από εντατική προεργασία και σχεδιασμό ο Τούρκος παραγωγός, μάλιστα, εξασφάλισε ειδική άδεια, ώστε η εμφάνιση του Σάκη στο Survivor να ανατρέψει τα δεδομένα στην παγκόσμια ιστορία του διεθνούς τηλεοπτικού show περιπέτειας, με όσους γνωρίζουν να μην αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες κρατώντας το ως επτασφράγιστο μυστικό!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Read More

And More