Σάκης Ρουβάς: Ξεσήκωσε την Κύπρο στη μεγάλη συναυλία με Ρέμο, Βανδή, Παπαρίζου!

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός που φιλοξένησε φέτος η Κύπρος πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με πάνω από 20.000 κόσμου να δίνουν το “παρών”! Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες και Guest Star ο Σάκης Ρουβάς, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην σκηνή του ΓΣΠ και εντυπωσίασαν…

Η μουσική συνύπαρξη των μεγάλων αυτών καλλιτεχνών χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές στο κοινό της Κύπρου, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μοναδικό show σε μία φαντασμαγορική σκηνή, που καθήλωσε τους πάντες!

Μια μεγάλη βραδιά γεμάτη ενέργεια, μουσική, ανατροπές, μοναδικά ντουέτα και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μουσικής σκηνής απόλαυσε το κυπριακό κοινό!

Ο Σάκης Ρουβάς, που συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς αγάπης με την Κύπρο και κάθε φορά που επισκέπτεται το νησί αποθεώνεται, μόλις εμφανίστηκε στη σκηνή του ΓΣΠ, το κατάμεστο στάδιο ξεσηκώθηκε, χειροκροτώντας με ενθουσιασμό! Για ακόμα μία φορά, δεν έλειψαν οι σκηνές πανικού και λατρείας στο πρόσωπο του με το κοινό να φωνάζει το όνομα του και να προσπαθεί να τον αγγίξει όποτε πλησίαζε στην άκρη της σκηνής.

Highlight της βραδιάς η ερμηνεία του τραγουδιού του Σάκη ‘Γινόμαστε Καλύτεροι’ που είναι και το τραγούδι του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης ‘Συμμετοχή’ με εκατοντάδες λευκά μπαλόνια που έγραφαν ‘Συμμετοχή’ να έχουν κατακλύσει τον ουρανό και όλοι μαζί να τραγουδούν αγκαλιασμένοι.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Σάκης, είχε αφιερώσει την εμφάνισή του στην ‘Συμμετοχή’, όντας Πρεσβευτής του προγράμματος εδώ και 3 χρόνια, προσφέροντας έμπρακτα σε κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη και κυρίως στα νέα παιδιά, χαρίζοντας δεκάδες χιλιάδες παιδικά χαμόγελα στην Κύπρο!

Δες video:

ΚύπροςΕίστε φανταστικοί!!! #Live #Concert #ΓΣΠ #LoveCyprus #Symmetochi

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Read More

And More