Σάκης Ρουβάς: Κάνει χορευτικές φιγούρες με την Πάολα! Βίντεο

Για την #Stardome πρεμιέρα τους ετοιμάζονται ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα και αυές τις μέρες βρίσκονται σε εντατικές πρόβες. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μοιράστηκε ένα ακόμα στιγμιότυπο από όλα όσα γίνονταισ το Κέντρο Αθηνών λίγο πριν την έναρξη του σχήματος. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα βίντεο με χορευτικές φιγούρες!

Είναι γνωστό ότι ο Σάκης είναι δεινός χρήστης των social media και τα χρησιμοποιεί καθημερινά για να επικοινωνεί με τους θαυμαστές του. Κάθε φορά βρίσκει έναν διαφορετικό τρόπο για να τους εκπλήσσει.


H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 14 Οκτωβρίου και μαζί τους θα είναικαι η Τάμτα, η οποία έχει συνεργαστεί και με τους δύο στο παρελθόν.

Στο σχήμα συμμετέχουν ακόμα ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου, ο Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή!

Όλοι οι συντελεστές προετοιμάζονται πυρετωδώς για να παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, μια μοναδική μουσική εμπειρία!

Το Κέντρο Αθηνών φέτος τον χειμώνα, ανακαινίσθηκε αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος!

Η πολυμελής εξειδικευμένη δημιουργική ομάδα συνεργατών που υπογράφει το live show που θα παρουσιαστεί στο Κέντρο Αθηνών:

Σκηνοθετική επιμέλεια Σάκη Ρουβά: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Σκηνοθετική επιμέλεια Πάολας: Κωνσταντίνος Ρήγος
Σκηνοθετική επιμέλεια Τάμτας: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Καλλιτεχνικός σύμβουλος : Θοδωρής Σπάθης
Μουσική Επιμέλεια Τόνυ Κονταξάκης & Γιώργος Νάτσιος
Χορογραφίες: Chali Jennings
Light Designer: Σπύρος Κουρκουμέλης
Audio Designer: Ηλίας Σεργόπουλος
Sound Engineering:: Ηλίας Σεργόπουλος & Γιώργος Μαθιέλης

Read More

And More