Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Αγκαλιά με τα 3 βραβεία του Σάκη στην Κύπρο! [pics]

Mε τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, έφτασε στην Κύπρο ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς! Ο Σάκης πήγε στην αγαπημένη του Κύπρο για να εμφανιστεί στα Super Music Awards SMA 2017!

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της δεκαετίας, ένα γάμο που όπως δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη έγινε όπως τον ονειρεύτηκαν, ο Σάκης Ρουβάς, με την γυναίκα της ζωής του έφθασε στο αεροδρόμιο της Κύπρου κρατώντας συνέχεια το χέρι της και χθες βράδυ στο μουσικό event της Κύπρου πήρε όχι ένα αλλά τρία βραβεία: Του καλύτερου ΠΟΠ-ΡΟΚ τραγουδιστή, το ALL-TIME FAN FAVOURITE και αυτό της Συνολικής προσφοράς!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ κατέκτησε το βραβείο “Καλύτερου Ποπ/Ροκ Τραγουδιστή” με το κοινό να τον αποθεώνει και τη διόργανωση να του επιφυλάσσει μία έκπληξη αφού παραδοσιακή ορχήστρα και χορευτές έστησαν ένα γαμήλιο Κυπριακό γλέντι, με τον Σάκη να συμμετέχει στους χορούς και να αφιερώνει την έκπληξη στην Κάτια Ζυγούλη που βρισκόταν στο κοινό!

Ο κορυφαίος σταρ @sakisrouvas με τα παλικάρια και την κοπέλα από τον Πολιτισμικό Όμιλο Αθανασία ❤️ Είσαι φανταστικός!!!!!!!! #SMA2017 @superfm_radio #SakisRouvas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The S Fan Club (@thesfanclub) στις

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απονέμει το βραβείο καλύτερου Ποπ/Ροκ τραγουδιστή, στον #TheOneAndOnly @sakisrouvas! Ο #SUPERSTAR ανεβαίνει στην σκηνή με το κοινό τον αποθεώνει και χορεύει στον ρυθμό των μεγάλων επιτυχιών του! “Κύπρος! Ευχαριστώ πολύ για αυτό το υπέρχο βραβείο, κάθε φορά μου δίνετε δύναμη επιβραβεύοντας την προσπάθεια μας! Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ μια πιο όμορφη ζωή από αυτή”!#sma2017 #superfm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super FM (@superfm_radio) στις

Ο Κορυφαίος Καλλιτέχνης τιμήθηκε με το βραβείο “Συνολικής Προσφοράς” για την ουσιαστική του προσφορά στον χώρο της μουσικής, από τον Χρύσανθο Τσουρούλη CEO του συγκροτήματος ΔΙΑΣ. Ο Σάκης ενσαρκώνει κατά κοινή ομολογία το κορυφαίο πρότυπο, ένα γνήσιο και διαχρονικό Superstar με τη γενική εικόνα του, τις εμφανίσεις του, τα τραγούδια και την προσωπικότητα του, τις 3 τελευταίες δεκαετίες. Έχει εμπνεύσει πολλούς καλλιτέχνες αλλά και όλους μας με την πορεία του. Γιατί συμμετέχει ενεργά και αποτελεσματικά σε πρωτοβουλίες έμπρακτης προσφοράς σε κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη αλλά κυρίως στα νέα παιδιά που είναι και το μέλλον όλων μας στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ο Σάκης συγκινημένος και χαρούμενος ευχαρίστησε την Κύπρο για τα τρία βραβεία του και φωτογραφήθηκε με αυτά δίνοντας το ένα στη σύζυγό του! Ο Σάκης παρέλαβε το βραβείο ALL-TIME FAN FAVOURITE από τον “μαχήτη” του Survivor Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε στα βραβεία την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το survivor!

“Oι καλλιτέχνες ζούμε από την δική σας αγάπη! Ευχαριστώ ξανά”! Δήλωσε ο Σάκης συγκινημένος, παραλαμβάνοντας ένα από τα βραβεία του!

Ο #TheKingOfStage @sakisrouvas με το μεγαλύτερο και πιο ενεργό Fan Club παραλαμβάνει το βραβείο “ALL-TIME FAN FAVOURITE” για το οποίο διεξήχθη ξεχωριστή ψηφοφορία στην ιστοσελίδα των βραβείων – από τον Κύπριο… μαχητή και φιναλίστ του Survivor, Mάριο Πρίαμο Ιωαννίδή! To απόλυτο βραβείο, στον #SUPERSTAR #SakisRouvas. “Oι καλλιτέχνες ζούμε από την δική σας αγάπη! Ευχαριστώ ξανά!” δήλωσε ο κορυφαίος σταρ.#superfm #sma2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super FM (@superfm_radio) στις

#Repost @superfm_radio Ο #TheKingOfStage @sakisrouvas με το μεγαλύτερο και πιο ενεργό Fan Club παραλαμβάνει το βραβείο “ALL-TIME FAN FAVOURITE” για το οποίο διεξήχθη ξεχωριστή ψηφοφορία στην ιστοσελίδα των βραβείων – από τον Κύπριο… μαχητή και φιναλίστ του Survivor, Mάριο Πρίαμο Ιωαννίδή! To απόλυτο βραβείο, στον #SUPERSTAR #SakisRouvas. “Oι καλλιτέχνες ζούμε από την δική σας αγάπη! Ευχαριστώ ξανά!” δήλωσε ο κορυφαίος σταρ.#superfm #sma2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Kafiris (@kkafiris) στις

43 #HOT @ Cyprus #SMA2017 @superfm_radio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Enjoying Summer in Cyprus #Love #Smile #Happiness #Summer2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Ζούμε Μοναδικές στιγμές μαζί σου Μόνο αγαπημένε μας @sakisrouvas #SakisArmy #TheSFanClub #SMA2017 @superfm_radio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The S Fan Club (@thesfanclub) στις

Read More

And More