Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ανυπομονούν να έρθουν τα Χριστούγεννα! [pics]

Τα πρώτα Χριστούγεννα και επίσημα ως παντρεμένοι θα περάσουν φέτος ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα βρεθεί και φέτος οικογενειακά με τα τέσσερα αγγελούδια του -την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα- γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα ανταλλάξει αγκαλιές, φιλιά και δώρα ενόψει των γιορτών.

Το ζευγάρι που το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας θα γιορτάσει και φέτος παραδοσιακά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κορυφαίου Έλληνα σταρ δεν τους επιτρέπουν να κάνουν κάποια γιορτινή απόδραση. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε πριν λίγες μέρες πρεμιέρα στο Estate – και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις- με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και αναμένεται να περάσει τα βράδια των γιορτών στη σκηνή! Ωστόσο, θα έχει και χρόνο για να φάει οικογενειακά με την Κάτια και τα παιδιά και να διασκεδάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Getting ready for Christmas.#maya #whatfriendsarefor #animalsarethebest #lovemydog #christmasiscoming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Μια ζεστή αγκαλιά έμαθε τραγουδιστά την αλφαβήτα σε 4 παιδιά #LoveMyFamily #HugTime #FisherPrice #SmartPuppy #LaughAndLearn #ProudMama

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Πριν τις γιορτές βέβαια, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια ξεκίνησαν τις ετοιμασίες, αλλά και τις πρώτες αγορές και έδειξαν για μια ακόμη φορά την πιο τρυφερή πλευρά τους ενισχύοντας το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», που φέτος πρόσφερε μέρος των εσόδων για την ενίσχυση των πληγέντων στην Μάνδρα Αττικής.

Η μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου Theoxenia Palace στην Κηφισιά, που φιλοξενεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ»,γέμισε πριν λίγες μέρες από τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από τις πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις που τους περίμεναν εκεί. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά και ο Αγγελιοφόρος της Ελπίδας και του Οράματος, ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη για να ζήσουν και εκείνοι λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Read More

And More