Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους!

Σε ένα μήνα και κάτι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό τους για παρανυφάκια τα τέσσερα αγγελούδια τους: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον βενιαμίν Απόλλωνα και περιμένουν πώς και πώς τη μεγάλη στιγμή.

Το ζευγάρι, μάλιστα, πριν λίγες μέρες επέστρεψε από το pre wedding ταξίδι που έκανε στον Άγιο Δομίνικο, με αφορμή την guest εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Survivor, και όπως φαίνεται τώρα είναι όλα σχεδόν έτοιμα για το γάμο. Η Κάτια Ζυγούλη στην επιστροφή της από το ταξίδι αποκάλυψε πως έχει ήδη πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και έχει κάνει πρόβες νυφικού με την Celia Kritharioti, ενώ τώρα άρχισαν να μοιράζονται και τα προσκλητήρια του γάμου.

Το ξεχωριστό προσκλητήριο που διάλεξε το ζευγάρι, μάλιστα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Real. Ο γάμος θα γίνει την Δευτέρα 3 Ιουλίου (ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας) στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι! Οι δύο οικογένειες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, μάλιστα η κ. Βαρδινογιάννη έχει βαπτίσει και την μικρή κόρη του Σάκη και της Κάτιας, Αριάδνη.

Στο προσκλητήριο, μάλιστα, που κινείται σε λιτό στυλ, υπάρχουν τα αρχικά του Σάκη και της Κάτιας, ενώ η πρόσκληση στο γάμο γίνεται από το ζευγάρι και τα 4 παιδιά του…

Δες κι εσύ:

Read More

And More