Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησαν για την εμπειρία στο Survivor! [pics,vid]

Ενάμιση περίπου μήνα πριν το γάμο τους βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, χαμογελαστοί, ανανεωμένοι και σαφώς πιο μαυρισμένοι επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησαν για τη μοναδική εμπειρία που έζησαν στους ρυθμούς του Survivor.

Το ζευγάρι, άφησε για λίγο τα παιδιά στην Αθήνα και βρέθηκε στην Καραϊβική με αφορμή τη guest εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο αποψινό επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού επιβίωσης. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali και έπειτα από ειδική άδεια βρέθηκε στην παραλία με τους παίχτες του Survivor για να γιορτάσουν μαζί τις 100 μέρες στο νησί.

“Περάσαμε υπέροχα. Ήταν μια ξεχωριστή εβδομάδα αυτή που περάσαμε με πολλές εκπλήξεις. Πιστεύω πως τα παιδιά του Survivor είναι σε δύσκολη φάση, αλλά πιστεύω ότι πέρασαν καλά”, είπε ο Σάκης Ρουβάς χωρίς να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες για το αποψινό επεισόδιο. Ο ίδιος πάντως, αποκάλυψε πως ήρθε φορτσάτος για την πρεμιέρα του X Factor, η οποία όμως μεταφέρθηκε για την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα έχει και λίγο ακόμη χρόνο να ετοιμαστεί και να ξεκουραστεί…

Από την πλευρά της, ενθουσιασμένη με το ταξίδι ήταν και η Κάτια Ζυγούλη: “Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί. Ήταν πολύ όμορφα. Ήταν ένα full καλοκαιρινό και εξωτικό τοπίο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για τα παιδιά, που έμειναν για λίγες μέρες χωρίς τους γονείς τους, ο Σάκης είπε πως: “Μιλούσαμε συνεχώς με τα παιδιά μέσω facetime”, ενώ η Κάτια ανέφερε: “Τα παιδιά είχαν μια ευκαιρία να κάνουν ό,τι ζαβολιά δεν μπορούν να κάνουν όταν είμαστε εμείς εδώ”.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Ιωάννου

Read More

And More