Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.05.2016 | 12:00

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους και τώρα έχοντας χάσει... ακόμη και τα λίγα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε μαζί με τον Σάκη Ρουβά στη μεγάλη γιορτή που οργάνωσε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τα 25χρονια του Συλλόγου Ελπίδα. Ο Αγγελιοφόρος της Ελπίδας Σάκης Ρουβάς, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μοναδική εκδήλωση και φυσικά στο πλευρό του βρέθηκε και η όμορφη Κάτια.

Ιδιαίτερα συγκινημένος, μάλιστα, για όλα αυτά τα αποθέματα δύναμης των παιδιών που έρχονται αντιμέτωπα με τον καρκίνο, ο Σάκης ανέβηκε στο βήμα και είπε μεταξύ άλλων: “Τα παιδιά της Ελπίδας μου έδωσαν μαθήματα ζωής, θάρρους και γενναιότητα ψυχής. Με έκαναν καλύτερο άνθρωπο... Η ΕΛΠΙΔΑ, µας δείχνει τον δρόµο! Ας τον ακολουθήσουµε!”.Γονείς άλλωστε, τεσσάρων πια παιδιών, ο Σάκης και η Κάτια είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι σε αυτό το θέμα και στηρίζουν πάντα τις πρωτοβουλίες της Προέδρου του Συλλόγου Ελπίδα Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Έτσι, το ζευγάρι βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της εκδήλωσης με την Κάτια να κλέβει τις εντυπώσεις ντυμένη στα λευκά, ένα μήνα μετά τον ερχομό του γιου!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10