Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η συγκινητική τους πράξη μία μέρα πριν τον γάμο [pics]

Άλλη μια μέρα απομένει για τον γάμο της δεκαετίας – όπως χαρακτηρίστηκε – η ημέρα που ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα ενώσουν τις ζωές τους, με παπά και με κουμπάρο, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και έρωτα. Το ζευγάρι θα παντρευτεί αύριο, Δευτέρα 3 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της δεκαετίας

Μάλιστα, η γλυκιά πρόσκληση γάμου που έστειλαν στους φίλους και τους συγγενείς τους, συνοδευόταν από ένα ακόμα σημείωμα στο οποίο το ζευγάρι γνωστοποιεί πώς αντί δώρου επιθυμεί να γίνει δωρεά στο Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” για την ενίσχυση των σκοπών του. Ο Σάκης Ρουβάς ως Αγγελιοφόρος της Ελπίδας και του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, όπου είναι και ο πρώτος εθελοντής δότης στην Τράπεζα Μυελού των Οστών, δείχνει για ακόμα μία φορά, έμπρακτα, την στήριξή του την στήριξή του στο έργο του Συλλόγου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι μία μέρα πριν από τον επικείμενο γάμο της, δημιούργησαν μια ιστοσελίδα στο Internet, το miazoimazi.gr, όπου γνωστοποιούν και μέσα από αυτή, το πως μπορεί να κάνει κάποιος εισφορά στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Επίσης έβαλαν και αντίστροφη μέτρηση για την σημαντικότερη μέρα της ζωής τους, που θα ζήσουν στο πλευρό των τεσσάρων αγαπημένων τους παιδιών, της Αναστασίας, του Αλέξανδρου, της Αριάδνης και του Απόλλωνα.
Βέβαια, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που φτιάχτηκε ειδικά για τον γάμο της δεκαετίας δεν έχει μόνο αυτό τον σκοπό, αλλά πρόκειται να βγουν και φωτογραφίες από την ωραιότερη στιγμή του Σάκη και της Κάτιας. Το ζευγάρι θα μοιραστεί, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του γάμου τους, στιγμές, φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το μυστήριο και το πάρτι, ώστε οι θαυμαστές τους να πάρουν μια γεύση από το τι ακριβώς συνέβη.
Άλλωστε το είχε πει και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ στον Χάρη Λεμπιδάκη και στην εκπομπή Happy Day: “Όλα αυτά τα χρόνια μοιράζομαι την ζωή μου με τον κόσμο. Αυτό θα κάνω και αυτή την στιγμή. Θα βρούμε τρόπο ώστε ο κόσμος να δει αποσπάσματα και φωτογραφίες από τον γάμο μας”.

Read More

And More