Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Μαζί στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ!

Την καλή συνεργασία του με το ΣΚΑΪ συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά ο Σάκης Ρουβάς και φέτος βρίσκεται στη θέση του coach στο The Voice μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη και… απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Με αφορμή μάλιστα, αυτήν τη συνεργασία και την έναρξη των blind auditions, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο Μουσείο Μπενάκη και τράβηξε πάνω του όλα τα φωτογραφικά φλας.

Φυσικά δεν ήταν μόνος του, αφού στο πλευρό του βρέθηκε η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη. Κομψή, χαμογελαστή και κούκλα, η διάσημη Ελληνίδα καλλονή έφθασε στην εκδήλωση κρατώντας το χέρι του συντρόφου και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της.

Είναι γνωστό πως το ζευγάρι κάνει λίγες και επιλεκτικές εμφανίσεις… όταν όμως πρόκειται για τα επαγγελματικά τους, στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον. Έτσι, η όμορφη Κάτια αποχωρίστηκε για λίγο τα τέσσερα αγγελούδια της ( την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μπέμπη) και συνόδευσε τον Σάκη στο επίσημο κάλεσμα.

Σε δηλώσεις του μάλιστα, στην εκπομπή “Φτιάξε Καφέ να στα πω” ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την Κάτια και τα παιδιά του, λέγοντας: “Το σπίτι είναι σαν παιδική χαρά. Νομίζει ότι μπορείς να βάλεις τάξη; Η Κάτια βάζει κανόνες και εγώ προσπαθώ να τους τηρώ”.

Εκεί βρέθηκαν ακόμη, οι δυο coaches του παιχνιδιού: Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας, ο παρουσιαστής πλέον Γιώργος Καπουτζίδης και η Έλενα Τσαγκρινού που βλέπουμε στα backstage του The Voice!

Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης

Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς

Έλενα Τσαγκρινού

Γιώργος Καπουτζίδης, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Γιώργος Θεοφάνους, Σάκης Ρουβάς

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More