Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ο γάμος τους θα γίνει τον Ιούλιο! Ακριβώς ένα χρόνο μετά την πρόταση γάμου

Μπορεί ως μοντέλο να έχει βάλει πολλά νυφικά αλλά φαίνεται πως έφτασε η ώρα να βάλει το δικό της νυφικό και να σταθεί νυφούλα στο πλευρό του άντρα της ζωής της, Σάκη Ρουβά!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο αγαπημένος τραγουδιστής σύμφωνα με δημοσίευμα της real life, θα παντρευτούν στις 3 Ιουλίου, ένα χρόνο μετά από την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Σάκη.

Σίγουρα θα είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων που έχει πάρει ποτέ η Κάτια από τον Σάκη αφού θα παντρευτούν ανήμερα των γενεθλίων της. Τα παρανυφάκια του γάμου θα είναι φυσικά τα 4 παιδιά τους και η Κάτια ήδη είναι σε αναζήτηση του νυφικού της που θα επιμεληθεί σίγουρα Έλληνας σχεδιαστής.

Όπως έχει ήδη δηλώσει και ο ίδιος ο γαμπρός, οι προετοιμασίες του γάμου έχουν ξεκινήσει. “Αποφασίσαμε να παντρευτούμε τώρα γιατί θεωρώ ότι ολοκληρώσαμε τον κύκλο των παιδιών…Ναι έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου… Ναι θα γίνει καλοκαίρι… Τα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως ότι θα παντρευτούμε. Μόνο η Αναστασία το έχει καταλάβει από συζητήσεις που ακούει στο σπίτι και είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να γίνει παρανυφάκι μαζί με τ΄αδέλφια της’!

Το ζευγάρι κρατάει ακόμα κρυφό τον τόπο που θα τελεστεί το μυστήριο, αλλά κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα γίνει στα Βόρεια Προάστεια, ενώ η περίπτωση να γίνει στο Πόρτο Χέλι όπως γράφτηκε διαψέυστηκε από το περιβάλλον του τραγουδιστή


Read More

And More