Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι διακοπές με το φουσκωτό και τα επαγγελματικά τους σχέδια! [pics,vid]

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ως παντρεμένοι πια! Αυτό το καλοκαίρι, μάλιστα, είναι και το πρώτο τους ως 6μελής οικογένεια, αφού είναι οι πρώτες διακοπές του μόλις ενός έτους μωρού τους, Απόλλωνα. Μετά τις προετοιμασίες και τον λαμπερό γάμο του ζευγαριού που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και χαρακτηρίστηκε ως ο “γάμος της δεκαετίας”, ο Σάκης και η Κάτια χαλαρώνουν και περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά τους.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η καλλονή σύζυγός του, ως γνωστόν, έχουν μεγάλη αγάπη για τις Σποράδες (που προτιμούν σχεδόν κάθε χρόνο) αλλά και για την Θεσσαλία. Για αυτό τον λόγο, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους βρίσκονται σχεδόν όλο το καλοκαίρι στην Σκιάθο, στη Σκόπελο αλλά και στο Πήλιο, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές. Η οικογένεια Ρουβά συνεχίζει τις διακοπές με το φουσκωτό, παρέα πάντα με τους καλούς της φίλους. Μάλιστα, έκαναν και ένα μικρό διάλειμμα, καθώς ο Σάκης έπρεπε να πάει στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, μαζί με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπου τίμησαν τους Συλλόγους που διοργανώνουν την “Γιορτή του ψαρά” στην περιοχή.
Δες τις φωτογραφίες:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

#SunKissed ???????? #Summer2017 #PositiveEnergy #GoodVibesOnly #SummerInGreece ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

???????????? Ariadne in action ???????? #Fun #Dancing #FamilyFirst #ProudMom #LoveMyFamily #SummerInGreece #Summer2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, αυτές τις μέρες, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη συνεχίζουν τις διακοπές τους στις Σποράδες, πάντα εν πλω! Επισκέπτονται τις Κουκουναριές για μπάνιο, αλλά και δεν παραλείπουν να “ανακαλύπτουν” και παρθένες παραλίες, με το σκάφος τους. Ο Έλληνας σταρ ανεβάζει και κάποια στιγμιότυπα από τα όμορφα τοπία που επισκέπτονται στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ανήρτησε και ένα εντυπωσιακό βίντεο με τον ίδιο να κάνει κατάδυση στα βαθιά νερά του Αιγαίου.

Καλημέρα ???????????????? #VitaminSea #FreeDiving #Summer2017 #SummerInGreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

???????????? #NoFilter #LoveGreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Καλημέρα ???????? #Kalimera #LoveGreece #SummerInGreece #Summer2017 #ProudToBeGreek ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Τα επαγγελματικά τους σχέδια
Σε μερικές μέρες, όμως, οι διακοπές τελειώνουν για το όμορφο ζευγάρι και ο Σάκης, η Κάτια και τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σπίτι τους στον Νέο Βουτζά. Μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην σκηνή των Music Events της 82ης ΔΕΘ. Ο Σάκης Ρουβάς, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, θα μεταφέρει για ακόμα μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένα μήνυμα που θα ακουστεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο, αφού η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.
Παράλληλα, συζητάει και για το νυχτερινό κέντρο Estate, αν και δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη οι καλλιτέχνες και η ομάδα που θα τον πλαισιώνουν. Από την άλλη, η Κάτια Ζυγούλη βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Οι συζητήσεις γίνονται με τον ΣΚΑΪ και ίσως σε κάποιο project της Acun Media, αλλά και με δύο ακόμη κανάλια.

Καλημέρα???? #NoFilter #Morning #Selfie #CarpeDiem

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Η βάφτιση του Απόλλωνα
Φυσικά, το ζεύγος Ρουβά θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και την προετοιμασία της βάφτισης του μικρού Απόλλωνα, η οποία θα γίνει τέλος Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο και για αυτό δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Οι νονοί του μικρού Ρουβά θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα. Το μυστήριο, καθώς και το πάρτι που θα ακολουθήσει, ενδέχεται να γίνουν στο Marianna Bay στο Πόρτο Χέλι όπου έγινε και η βάφτιση της Αριάδνης. Βέβαια, οι λεπτομέρειες φαίνεται πως δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα και με δεδομένο το ότι θα είναι μια κλειστή τελετή, μάλλον θα προκύψει η απόφαση λίγες μέρες πριν τη βάφτιση.

Apollon in Action ???????? Καποιος βιάζεται να τραγουδήσει ❤???? #RoadTrip #Fun #Love #FamilyFirst #ProudMama #FisherPrice #Microphone #LaughAndLearn #SummerInGreece #Summer2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Read More

And More