Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Όλο το παρασκήνιο του παραμυθένιου γάμου τους!

Ήταν ο γάμος της δεκαετίας και μια από τις πιο ρομαντικές στιγμές στη ζωή του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Το διάσημο ζευγάρι μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και τέσσερα πανέμορφα παιδιά: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκαν την περασμένη Δευτέρα, ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας Ζυγούλη, στην οικία της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας έχει βγει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το γάμο και τη δεξίωση, αλλά και τις καλύτερες στιγμές του ζευγαριού. Ωστόσο, όταν μιλάμε για το γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη σίγουρα θέλουμε να δούμε και κάτι παραπάνω.

Μετά το άλμπουμ του γάμου (δες εδώ) και τους λαμπερούς καλεσμένους (δες εδώ) στο φως της δημοσιότητας έρχονται μέσα από το περιοδικό People και φωτογραφίες από την προετοιμασία του ζευγαριού και φυσικά όλο το παρασκήνιο του γάμου.

Τηρώντας τις παραδόσεις, ο Σάκης Ρουβάς, έφτασε πρώτος στο παρεκκλήσι. Μαζί του ήταν και τα 4 παιδιά του με τον μικρό Απόλλωνα να βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του. Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται μέσα στην οικία Βαρδινογιάννη λίγο μετά τις 20:15 με κατάνυξη και συγκίνηση για τους 150 προσκεκλημένους.

Μία τριανταμελής συμφωνική ορχήστρα υποδεχόταν τους καλεσμένους με μουσική του Μάνου Χατζηδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη. Ενώ ακολούθησε μεγάλο πάρτυ με 500 καλεσμένους και εκλεκτό μενού.

Όσο για την προετοιμασία του ζευγαριού. Ο Σάκης χαλαρός και χαμογελαστός ντύθηκε γαμπρός, επιλέγοντας μια δημιουργία του Γιώργου Παπαδόγαμβρου (δες εδώ), ενώ η Κάτια φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Celia Kritharioti.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ

Read More

And More