Σάκης Ρουβας – Κάτια Ζυγούλη: Όταν κινδύνευσαν με το φουσκωτό στη θάλασσα!

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν πριν λίγα χρόνια με το φουσκωτό στη θάλασσα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το πρώτο τους ταξίδι στις Κυκλάδες παραλίγο να είχε άσχημο τέλος για το ζευγάρι, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Τι αποκάλυψε ο Σάκης στη συνέντευξή του -που θα συζητηθεί αφού ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ- στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά;

Οι τρεις τους βρέθηκαν για τις ανάγκες του γυρίσματος στην Αίγινα. Στην εντυπωσιακή παραγωγή που παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είδαμε όμορφα πλάνα τόσο εν πλω όσο και στο νησί.

Μιλώντας στο “Πρωινό mou” ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε για το ταξίδι που θέλησαν να κάνουν στην αρχή της σχέσης τους στη Μήλο και κινδύνευσαν τρεις φορές… Η Κάτια Ζυγούλη χτύπησε το κεφάλι της πάνω στο σκάφος, από έναν ατυχή χειρισμό έκαναν ζημιές στο φουσκωτό και για το τέλος, ένα μεγάλο σκάφος που πέρασε με ταχύτητα τους “τσάκισε” στην αποβάθρα.

Δες το video του zappit:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια προβολής της συνέντευξης έγινε χαμός στα social media με πολύ κόσμο να ανεβάζει φωτογραφίες και αποσπάσματα.


Δες περισσότερα τηλεοπτικά νέα στο zappit.gr

Read More

And More