Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Πέρασαν την Κυριακή μαζί με τα παιδιά σε μία υπέροχη φάρμα!

Μια ξεχωριστή Κυριακή πέρασε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μαζί με τα παιδιά τους. Το ζευγάρι συμμετείχε, μαζί με άλλους γονείς και παιδιά, στην εκδήλωση “The Margi Family Day Out’’ που διοργάνωσε η Επιτροπή “Elpida Youth” του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ στο “Margi Farm” στα Καλύβια Αττικής.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση του προγράμματος της Επιτροπής “Elpida Youth” για τη δημιουργία Πρότυπης Θεραπευτικής Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης για τα παιδιά με καρκίνο.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη μέρα καθώς είναι ο Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ καθώς και η σύζυγός του που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά ζητήματα και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με παιδιά που έχουν ανάγκη.

Οι δραστηριότητες που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι, από τις 11 το πρωί που άνοιξαν οι πύλες της φάρμας, περιλάμβαναν διαδραστικά και δημιουργικά παιχνίδια, μαγείρεμα αλλά και στη δοκιμή κρασιών και το μεσημέρι ακολούθησε μπάρμπεκιου γεύμα.

Τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσουν στο εργαστήρι κεραμικής, ενώ κάποιοι άλλοι δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε αθλητικές δράσεις, ενώ ενθουσιάστηκαν με τα ζώα της φάρμας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχε στηθεί και παζάρι με χειροτεχνίες των εθελοντών της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’, γλυκά, φρούτα, μπλουζάκια και βιολογικά προϊόντα.

Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση!

Read More

And More