Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Βραδινή έξοδος για δυο στο θέατρο!

Οι επίσημες εμφανίσεις τους είναι λίγες και καλές. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα τέσσερα παιδιά τους, αλλά πάντα βρίσκουν ευκαιρία για ρομαντικές εξόδους. Και αυτήν τη φορά, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα -μετά την πρεμιέρα με την Πάολα και την Τάμτα– και όλα τα projects που “τρέχουν” ο Σάκης πήρε το κορίτσι του και πήγαν μαζί στο θέατρο.

Το ζευγάρι απόλαυσε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Για την Ελένη” σε κείμενο – σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη, στο θέατρο Tempus Verum – Εν Αθήναις με πρωταγωνιστές της Μαρία Κίτσου και τον Σπύρο Κυριαζόπουλο.

Στην παράσταση, που παρουσιάζει για πρώτη φορά στη σκηνή την τραγική ιστορία της μεγάλης Ελένης Παπαδάκη, θύμα των Δεκεμβριανών, η Ηθοποιός επιστρέφει στο χώρο της για να αφηγηθεί το εμφύλιο κύτταρο του Θεάτρου, του τόπου της, του καιρού της. Και αξίζει να αναφέρουμε πως το έργο, έκανε πρεμιέρα αρχικά στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στο πλαίσιο της πλατφόρμας νέων δημιουργών “Θέμα Εμφύλιος”.

Χαλαροί και χαμογελαστοί ο Σάκης και η Κάτια εμφανίστηκαν στο θέατρο πιασμένοι χέρι χέρι και κάθισαν στις πρώτες θέσεις, ενώ συναντήθηκαν και με φίλους στο foyer λίγο πριν ξεκινήσει η επίσημη πρεμιέρα. Όσο για την Κάτια; Φυσικά και έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της, αλλά και με την τέλεια σιλουέτα της, έξι μόλις μήνες και μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη της…

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More