Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Βραδινή έξοδος στο Γκάζι!

Οι βραδινές τους εμφανίσεις έχουν γίνει πιο επιλεκτικές μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού τους. Η Κάτια Ζυγούλη είναι full time μαμά και δύσκολα αποχωρίζεται τον Ρουβά junior και ο Σάκης Ρουβάς προσπαθεί να στηρίζει τη σύντροφό του σε όλα. Στις σπάνιες φορές που θα δούμε το λαμπερό ζευγάρι σε κάποια δημόσια εμφάνιση αυτή θα περιλαμβάνει κάποια θεατρική πρεμιέρα. Ακριβώς όπως έγινε και το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μπορεί να είχε ένα πολύ έντονο Σαββατοκύριακο λόγω της εκρηκτικής του πρεμιέρας στο Κέντρο Αθηνών αλλά φρόντισε να χαλαρώσει απολαμβάνοντας μία καλή παράσταση και την παρέα της Κάτιας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Οι δυο τους παρακολούθησαν το έργο “Για την Ελένη” του Μάνου Καρατζογιάννη στο θεατρικό χώρο του Δημήτρη Λάλου Θέατρο TempusVerum-Εν Αθήναις, στο Γκάζι.

Στην παράσταση, που παρουσιάζει για πρώτη φορά στη σκηνή την τραγική ιστορία της μεγάλης Ελένης Παπαδάκη, θύμα των Δεκεμβριανών, η ηθοποιός επιστρέφει στο χώρο της για να αφηγηθεί το εμφύλιο κύτταρο του θεάτρου, του τόπου της, του καιρού της.

Πρωταγωνιστεί η ταλαντούχα Μαρία Κίτσου με την οποία ο Σάκης είχε συνεργαστεί στις Βάκχες και φυσικά μετά το τέλος της παράστασης έσπευσε να της δώσει συγχαρητήρια.

Read More

And More