Σάκης Ρουβάς: Μας αποκάλυψε το επιβλητικό stage λίγο πριν την πρεμιέρα του #Stardome

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του #Stardome έφτασε! Απόψε το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς θα απογειώσει το Κέντρο Αθηνών συμπράττοντας μουσικά με την Πάολα. Μια συνεργασία που την ήθελε πολλά χρόνια και έχει φροντίσει να είναι μία από αυτές που θα γραφτεί στην ιστορία της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης μίλησε στο TLIFE για την ανυπομονησία του τόσο για την συνεργασία αυτή τόσο με την λαϊκή τραγουδίστρια όσο και με την Τάμτα. “Νομίζω ότι ο συνδυασμός μας με την Πάολα και την Τάμτα είναι διαφορετικός αρκετά, οπότε από μόνο του είναι διαφορετικό αυτό που θα δούμε”, είπε χαρακτηριστικά ενισχύοντας την αγωνία μας για την αποψινή βραδιά αλλά και για αυτές που θα ακολουθήσουν.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη του συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στο TLIFE

Μία ακριβώς ημέρα πριν την πρεμιέρα έγινε η καθιερωμένη πρόβα τζενεράλε. Ο Σάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο αποκαλύπτοντας το επιβλητικό stage που ανανεώθηκε πλήρως για να μπορεί να φιλοξενήσει την υψηλών προδιαγραφών παραγωγή.

Για την ιστορία, εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης. Ο στόχος είναι μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση και πάθος.

Για τον λόγο αυτό εργάστηκε μία πολυμελής εξειδικευμένη δημιουργική ομάδα συνεργατών που αποτελείται από τους:

Σκηνοθετική επιμέλεια Σάκη Ρουβά: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης

Σκηνοθετική επιμέλεια Πάολας: Κωνσταντίνος Ρήγος

Σκηνοθετική επιμέλεια Τάμτας: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης

Καλλιτεχνικός σύμβουλος : Θοδωρής Σπάθης

Μουσική Επιμέλεια Τόνυ Κονταξάκης & Γιώργος Νάτσιος

Χορογραφίες: Chali Jennings

Light Designer: Σπύρος Κουρκουμέλης

Audio Designer: Ηλίας Σεργόπουλος

Sound Engineering:: Ηλίας Σεργόπουλος & Γιώργος Μαθιέλης


Φυσικά, η ανυπομονησία των θαυμαστών έχει φτάσει στο αποκορυφωμά της με τα social media να είναι η πιο δυνατή απόδειξη αυτής της δυνατής αγάπης που ενώνει τα τελευταία 25 χρόνια τον Σάκη με το κοινό του!

Την δική της ανυπομονησία για την πρεμιέρα μοιράστηκε και η Πάολα ανεβάζοντας στο instagram της μία φωτογραφία από το καμαρίνι της.


Στο σχήμα συμμετέχουν ακόμα ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου, ο Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή. Τα υπόλοιπα, θα τα δεις από αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Κέντρο Αθηνών!

Read More

And More