Σάκης Ρουβάς: Μετρά αντίστροφα για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας και την special guest εμφάνισή του!

Η αντίστροφη μέτρηση για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στην ξεχωριστή αυτή συναυλία της χρονιάς είναι πανέτοιμοι!

Ανάμεσά τους είναι και ο Σάκης Ρουβάς που θα κάνει μια special guest εμφάνιση με αφορμή τον εορτασμό των 10 Χρόνων Θετικής Ενέργειας. O κορυφαίος Έλληνας σταρ (που μόλις επέστρεψε από την όμορφη Τήνο) θα παρουσιάσει ένα διαδραστικό live act γεμάτο από την εκρηκτική του παρουσία.

Η συγκεκριμένη συναυλία θα είναι κορύφωση σε μία σειρά εκδηλώσεων που ετοίμασε η Amita Motion και που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Όσοι βρεθούν -η είσοδος είναι ελεύθερη- την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών, θα γεμίσουν Θετική Ενέργεια, θα απολαύσουν πολλή μουσική και χορό και θα ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία!


Στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 θα βρεθούν ακόμα: οι Boys + Noise, ο Claydee, η Demy, οι ΜΕΛΙSSES & Playmen, ο Stan, ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα και η Ελένη Φουρέιρα. Guest της βραδιάς οι Stavento.


Επίσης, θα εμφανιστούν ο Στέλιος Λεγάκης, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φρατζής και οι ACE 2 ACE μαζί με την Vassy, ενώ τα positive decks της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 θα αναλάβει o DJ Pitsi.


Από τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος παρουσιαστής και Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς!


Ο Σάκης ανυπομονεί να ζήσει μία ακόμα ξεχωριστή στιγμή με το κοινό… Θα ερμηνεύσει τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, τα οποία έχει επιλέξει το κοινό, μέσα από ένα digital activation.

Read More

And More