Σάκης Ρουβάς: Μιλά για τη σχέση του με την μητέρα του και την Κάτια!

Είναι ο απόλυτος Έλληνας star και από τις 18 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στον θρυλικό χώρο του Villa Mercedes που πλέον έχει γίνει Estate μαζί με τους Onirama. Στο πλαίσιο του νέου αυτού ξεκινήματος, λοιπόν, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο περιοδικό People για τις σημαντικότερες σχέσεις στην ζωή του! Αυτή με τη μητέρα του και φυσικά την σύντροφο της ζωής του και μητέρα των τριών παιδιών του, Κάτια Ζυγούλη.

H σχέση του με τη μητέρα του!

Πριν λίγο καιρό στα βραβεία Κύπρου ο Σάκης Ρουβάς παρέλαβε για πρώτη φορά βραβείο από την μητέρα του, σε μια από τις σπανιότατες εμφανίσεις μητέρας- γιου. Οι δυο τους μάλιστα, έχουν άριστες σχέσεις αφού η διαφορά ηλικίας τους είναι μόλις 18 χρόνια!

“Έχω ξαναβρεθεί στη σκηνή μαζί με τη μητέρα μου, υπό άλλες συνθήκες. Σε θεατρική σκηνή, όταν έπαιζε εκείνη. Ξέρεις, τη νιώθω πολύ κοντά μου, γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Ήταν μόλις 17,5 χρόνων όταν με έκανε. Ήταν παιδί. Βλέπω 18άχρονα κορίτσια σήμερα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα μπορούσαν να μεγαλώνουν παιδιά. Είχαμε πάντα ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ μας, πάντα ήταν κοντά μου, αλλά η σχέση μας έχει περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άλλαζα όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πάντα γύρω μου, όπως και ο τρόπος που βλέπω τους ανθρώπους και τους αναλύω. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, όλα τα γεγονότα της ζωής μου τα επισκέπτομαι ξανά με διαφορετικό τρόπο, τα αντιλαμβάνομαι και διαφορετικά κοιτάζοντάς τα από απόσταση. Το ίδιο ισχύει και για τη στάση της μητέρας μου σε διάφορα περιστατικά, όπως και για τον τρόπο που την αντιμετώπιζα εγώ. Πάντως, η μητέρα μου είχε διακρίνει από νωρίς κάποιες δυνατότητες σε εμένα και με ενθάρρυνε στα βήματά μου, όπως και όλη μου η οικογένεια. Εκείνη βέβαια ακόμη περισσότερο, καθώς ήταν καλλιτέχνις – ερασιτέχνης μεν, αλλά καλλιτέχνις, γιατί αυτό ή το έχεις μέσα σου ή δεν το έχεις. Ήταν συγκινητικό για μένα να βρεθούμε μαζί στη σκηνή, όπως πιστεύω και για εκείνη. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία”, είπε ο Έλληνας star.

H σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη και η ζωή τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

“Αυτό που είδα στην Κάτια δεν μπορούσε ο νους να το αναλύσει και να το εκλογικεύσει. Ήταν κάτι μαγικό, που το αισθάνθηκα αμέσως –νομίζω το ίδιο και εκείνη– και το συναίσθημα κύλησε σαν χιονοστιβάδα. Είμαι πολύ ευγνώμων για την παρουσία της στη ζωή μου. Για τα παιδιά μας, αλλά και για την ίδια, για μας”, είπε ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας για την γυναίκα της ζωής του αλλά και το τι ήταν τελικά αυτό που τους ένωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Η οικογένεια Ρουβά και ο Σάκης ως πατέρας!

Τρία παιδιά, μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Τι λέει ο Σάκης Ρουβάς για τον ρόλο του ως πατέρας;

“Η ενέργεια που σου δίνουν τα παιδιά είναι συγκλονιστική, είναι μοναδικό να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Τα παιδιά εξελίσσονται και αλλάζουν με απίστευτους ρυθμούς. Είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες μεταξύ τους, διαφορετικές προσωπικότητες. Εμείς είμαστε απλά δίπλα τους, τα στηρίζουμε και τα ενθαρρύνουμε. Πολλές φορές με ρωτούν αν θέλω τα παιδιά να ασχοληθούν με κάτι καλλιτεχνικό. Όχι, δεν θέλω, δεν θέλω να τα ωθήσω σε τίποτα επειδή θα άρεσε ή όχι σε μένα. Το κάθε παιδί θα ήθελα να πάρει το δρόμο που θα επιλέξει και θα του ταιριάζει. Εγώ και η μητέρα τους το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους δημιουργήσουμε τις επιλογές για να αποφασίσουν τι τους αρέσει. Τα παιδιά μέχρι τα 6 χρόνια τους πρέπει να τα ενθαρρύνεις να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους, να τα αφήνεις ελεύθερα, να μην τα περιορίζεις, να μπορούν να εκφράζονται με τον τρόπο που εκείνα επιλέγουν”.

Περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί

Read More

And More