Σάκης Ρουβάς: Ο δεύτερος γιος και η υποδοχή του από τα μεγαλύτερα παιδιά!

“Δεν μπορώ να πω σε ποιον μοιάζει, γιατί σε αυτή την ηλικία τα μωρά αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Είναι ανοιχτόχρωμος, ξανθούλης”, αποκαλύπτει ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας στο People για τον δεύτερο γιο του που ήρθε στη ζωή πριν λίγες μέρες.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΠΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ

Ο μπέμπης είναι το τέταρτο παιδί του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη και ήδη έχει καταφέρει να γίνει ο πρωταγωνιστής στο σπίτι. “Είναι καλόβολος, γλυκός, ένα πάρα πολύ ήσυχο μωρό. Τα παιδάκια τού κάνουν συνέχεια αγκαλιές και αυτό είναι το καλύτερό του”, αναφέρει και αποκαλύπτει για το πως τα υποδέχτηκαν τα άλλα τρία παιδιά στο σπίτι: “Δεν ξέρω πώς θα τους βγει μετά, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν κανέναν ανταγωνισμό με το μωρό, το αντίθετο. Προς το παρόν τσακώνονται ποιος θα τον πρωτοπάρει αγκαλιά. Η Αναστασία, ως μεγαλύτερη, είναι πολύ προστατευτική απέναντί του. Μου έχει κάνει, όμως, εντύπωση και ο Αλέξανδρος, που είναι πολύ γλυκός και τρυφερός με το μωρό, βγάζει κι αυτός μεγάλη προστατευτικότητα”.

Όσο για τον ίδιο τον μπαμπά Σάκη, όπως πάντα, είναι απολύτως ετοιμοπόλεμος σε ό,τι αφορά στη φροντίδα του βρέφους. “Βασικά, εγώ είμαι αυτός που αλλάζει τις πάνες” λέει γελώντας, σπεύδοντας να εξηγήσει: “Η Κάτια αυτή τη στιγμή χρειάζεται κάθε υποστήριξη και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να την ξεκουράσω. Ξυπνάει πολλές φορές μέσα στη νύχτα για το μωρό, θηλάζει, έχει και τα τρία μας μεγαλύτερα παιδιά στο σπίτι με τις δικές τους απαιτήσεις. Χρειάζεται βοήθεια, έτσι κάνω πάντα αυτά που πρέπει να κάνω για να υπάρχει ηρεμία στο σπίτι”.

Τέλος, για τις αλλαγές που έφερε το 4ο μωρό στη ζωή τους, εξομολογείται: “Πιστεύω πως χρειάζεται να δίνεις χώρο και χρόνο στον εαυτό σου, όχι μόνο για να μπορείς να διατηρείς και την εσωτερική σου ισορροπία, αλλά και τις ισορροπίες μέσα στην οικογένεια”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More