Σάκης Ρουβάς: Όλα όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Πάολα!

Πρωινό ξύπνημα είχε αυτή τη Δευτέρα ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έκανε ποδαρικό στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε από σήμερα σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό έχοντας στο πλευρό του την Αντωνία Καλλιμούκου και δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο καλεσμένο!

Δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον Σάκη για το καλοκαίρι του αλλά και για τις βόλτες με το σκάφος αφού είναι μια κοινή τους αγάπη. Ο Σάκης εκμυστηρεύτηκε ότι βάζει όλα τα παιδιά του στο σκάφος, ακόμα και το μικρότερο, γιατί τους αρέσει πολύ. Φέτος ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει πολλές εξορμήσεις αφού το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού είχε live εμφανίσεις.

Στη συνέχεια, ο Σάκης μίλησε και για την επερχόμενη συνεργασία του μετην Πάολα χαρακτηρίζοντάς την ως την “πιο hot λαική τραγουδίστρια”. Οι δυο τραγουδιστές είχαν εκδηλώσει επιθυμία και στο παρελθόν να δουλέψουν μαζί, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά δεν ευδοκίμησε. Θα τους δούμε όμως μαζί από 14 Οκτώβρη στο Κέντρο Αθηνών ενώ μαζί τους θα είναι και η Τάμτα.

Την συνεργασία τους είχε ανακοινώσει ο Σάκης σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι όταν η Πάολα είχε βρεθεί εκεί για να απολαύσει το hot υπερθέαμα που παρουσιάσε.

Άκουσε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά!

Read More

And More