Σάκης Ρουβάς: Όλες οι λεπτομέρειες για την εκρηκτική εμφάνιση που ετοιμάζει για τα βραβεία Mad!

Η αντίστροφη μέτρηση για την 13η συνεχή απονομή των Mad Video Music Awards ξεκίνησε! Το ραντεβού είναι αυτή την Τρίτη 28 Ιουνίου στο Tae Kwon Do και αναμένεται να είναι μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και θετική ενέργεια. Άλλωστε η έναρξη του show φέτος γίνεται με τον Σάκη Ρουβά. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα αναλάβει να απογειώσει τη βραδιά από την αρχή αφού θα εμφανιστεί στη σκηνή ακριβώς στις 20:00.

Η ανακοίνωση για την εμφάνισή του στα φετινά βραβεία Mad έχει ήδη προκαλέσει χαμό στους θαυμαστές του αφού ανυπομονούν να τον δουν από κοντά και να απολαύσουν αυτό που έχει ετοιμάσει. Τι θα είναι αυτό;

Ο Σάκης θα τα σαρώσει “Όλα” με την επιβλητική του παρουσία ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία που έχει ήδη αγαπηθεί και έχει γίνει το hit του καλοκαιριού! Μια γεύση από τις πρόβες του μας έδωσε και μέσα από τις επίσημες σελίδες του στα social media ανεβάζοντας το παρακάτω στιγμιότυπο.

Εκτός από το opening act όμως οι θαυμαστές του Σάκη έχουν αγωνία και για τις τρεις υποψηφιότητές του για τις οποίες ψηφίζουν ασταμάτητα! Αυτές είναι το Best Male Modern και τα Best Pop Video και Video Of The Year για το “Φίλα με”.

Read More

And More