Σάκης Ρουβάς – Onirama: Έκαναν πρεμιέρα με εκπλήξεις στο Estate! Οι πρώτες εικόνες

“Φωτιά” στη νυχτερινή Αθήνα έβαλαν το βράδυ της παρασκευής ο Σάκης Ρουβάς και οι Onirama. Μετά από το ρεκόρ προσέλευσης στην συμπρωτεύουσα, η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σάκη προκάλεσε πανικό στους fans του και όχι μόνο. Με ένα ολοκαίνουργιο και δυναμικό πρόγραμμα έκανε πρεμιέρα με τους Onirama στο θρυλικό χώρο της Πειραιώς & Ανδρονίκου 3-5.
Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο υπερσύγχρονο club που διαμορφώθηκε ειδικά για να υποδεχτεί το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα της 25ετούς καλλιτεχνικής του πορείας. Το Estate “φόρεσε” τα γιορτινά του, πλημμύρισε από κόσμο και υποδέχτηκε τον Σάκη σε μια νύχτα που κανείς δεν θα ξεχάσει…

ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Όσο για το τι έγινε στα backstage; Ο Σάκης μέσα από το Instagram μας έδωσε μια πρώτη γεύση, ανεβάζοντας μια selfie και μετρώντας αντίστροφα για να βγει στο stage και να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες (παλαιότερες και νέες)!

Final countdown for the premiere! Estate • A NIGHT TO REMEMBER live in a few minutes on Facebook! #StayTuned #Live #EstateAthens #ANightToRemember #Athens #SakisRouvas #Onirama #LiveClubbing

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Λίγο νωρίτερα και οι Onirama που δηλώνουν ότι γεννήθηκαν έτοιμοι, πόζαραν στο φωτογραφικό φακό του frontman, Θοδωρή Μαραντίνη και σε christmas mood βρέθηκαν στη σκηνή!

Hey ho! Let’s go… #Premiere #EstateAthens #ANightToRemember #Athens #SakisRouvas #Onirama #LiveClubbing

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης onirama (@onirama) στις

Και μην ξεχνάς κάθε Παρασκευή και Σάββατο (το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί κανονικά και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά) οι θαμώνες του club θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία με γενικό concept A NIGHT TO REMEMBER!

Read More

And More