Σάκης Ρουβάς: Πάντα κοντά στα παιδιά της “Ελπίδας”! Στηρίζει το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά δεν ξεχνά ποτέ τα παιδιά της “Ελπίδας”. Στηρίζει πάντα τις πρωτοβουλίες της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και είναι στο πλευρό των μικρών φίλων που έχουν ανάγκη. Δίνει φυσικά το παρών σε σημαντικές εκδηλώσεις του Συλλόγου, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που επισκέπτεται τα παιδιά σε ανύποπτες στιγμές δίνοντάς τους χαρά!

Ο Αγγελιοφόρος της “Ελπίδας” δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα”. Μουσική, τραγούδια, παιχνίδια, δώρα, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις ήταν αυτά που κυριάρχησαν κάνοντας τα παιδιά να ξετρελαθούν και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Πρώτα έφτασαν στη γιορτή τα καλικατζαράκια -ομάδα φοιτητών του τμήματος μουσικών σπουδών του Πανεπιστημίου και εθελοντές στον Ξενώνα της “Ελπίδας”- που άρχισαν τα παιχνίδια με τα παιδιά και μαζί τους έφτιαξαν πολύχρωμα χάρτινα καραβάκια κι έγραψαν τις ευχές που κρέμασαν λίγο αργότερα στο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο των Ευχών.

Στη συνέχεια όλοι μαζί άναψαν τα φωτάκια του Δένδρου και τοποθέησαν στα κλαδιά του τις προσωπικές τους ευχές.


H μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έψαλε τα κάλαντα σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου

Από τη γιορτή δεν μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης που κατέφθασε φορτωμένος με παιχνίδια Playmobil που πρόσφερε η γνωστή εταιρεία αλλά και ηλεκτρονικά παιχνίδια -δώρα από τον Σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ”- για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στη Μονάδα, ούτε και οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, που τις απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Τα καλικαντζαράκια, μαζί με τα παιδιά του νοσοκομείου και τον Σάκη Ρουβά ανέβηκαν στη σκηνή και παρέσυραν τους πάντες στην ατμόσφαιρα των ημερών.


Οι Βρακοφόροι ήρθαν από την Κρήτη αποκλειστικά για να χορέψουν και να τραγουδήσουν τις μαντινάδες τους στα παιδιά

Read More

And More