Σάκης Ρουβάς – Πάολα: Νέο βίντεο από το ντουέτο τους στο Κέντρο Αθηνών!

Αυτό που όλοι περίμεναν στην αθηναϊκή νύχτα ήταν η συνύπαρξη του Σάκη Ρουβά με την Πάολα στο Κέντρο Αθηνών. H #Stardome πρεμιέρα έγινε στην προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 14 Οκτωβρίου, με τον κόσμο να συνεχίζει να λαχταρά να δει τους αγαπημένους καλλιτέχνες μαζί στο stage.

Στιγμιότυπα από τα ντουέτα τους έχουν μοιραστεί όλοι οι fans τους που ξατακλύζουν το νυχτερινό κέντρο κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Αυτή τη φορά μοιράστηκε με το κοινό ένα από αυτά η Πάολα. Η λαϊκή τραγουδίστρια ανέβασε στο instagram της το παρακάτω βίντεο και έγινε χαμός από σχόλια και likes.


Μαζί τους εμφανίζεται και η Τάμτα, το λαμπερό fashion icon, που με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις χαρίζει ξεχωριστές στιγμές με τραγούδια της κι εμπνευσμένες διασκευές.

Στο σχήμα συμμετέχουν ακόμα ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου, ο Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή.

Το Κέντρο Αθηνών αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή διασκέδασης στην Αθήνα. Φέτος τον χειμώνα, ανακαινίσθηκε αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος!

Read More

And More