Σάκης Ρουβάς: Παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Απόλυτος Έρωτας» με έναν ξεχωριστό τρόπο

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, παρουσιάζει το νέο του dance single «Απόλυτος Έρωτας» λίγες ώρες πριν το Madwalk 2017, όπου θα το ερμηνεύσει για πρώτη φορά επί σκηνής πρωταγωνιστώντας στο charity act by BSB, αφιερωμένο στο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»!

Ο Σάκης Ρουβάς που έχει διακριθεί κατ’ επανάληψη με το βραβείο του “Fashion Icon” από τα MAD Video Music Awards, θα συμμετέχει στο μοναδικό θεσμό που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», για πρώτη φορά στο κοινωνικό δρώμενο της εκδήλωσης, το Charity Act by BSB. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος BSB που θα παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο act, θα διατεθούν στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Λίγο πριν τον απολαύσουμε στη σκηνή του Madwalk, του show που παντρεύει τη μόδα με τη μουσική, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε το νέο dance τραγούδι του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από το instagram του. Ανέβασε ολόκληρο το κομμάτι αξιοποιώντας περίτεχνα τις δυνατότητες που του δίνει η τεχνολογία.

Μας αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την καλή του σχέση με τις νέες εφαρμογές αφού φροντίζει να τις αξιοποιεί τόσα για τα show και τις δουλειές του όσο και για την επικοινωνία του μ ετο Sakis Army.


Δες και το επίσημο lyric video που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Σάκη Ρουβά στο YouTube.

Read More

And More