Σάκης Ρουβάς: Oι διάσημοι στην πρεμιέρα του και η “φρενίτιδα” στα social media! Φωτογραφίες και βίντεο

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα που ξεσήκωσε όλη την Αθήνα με το ρυθμό, το κέφι, την ενέργεια και τη σπάνια δύναμη της σκηνικής παρουσίας του Σάκη Ρουβά! Από νωρίς χιλιάδες κοινού κατέκλυσαν την παραλία του Αγίου Κοσμά, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κατάμεστο ESTATE Seaside στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ.
Ο Σάκης εμφανίστηκε στη σκηνή με μία φαντασμαγορική έναρξη, όπου η χορογράφος Chali Jennings, με το δωδεκαμελές μπαλέτο, φορώντας πρωτοποριακά φορέματα που το κάθε ένα είχε το μισό πρόσωπο του Σάκη και μέσα από μία εντυπωσιακή χορογραφία σχημάτιζαν ολόκληρο το πρόσωπο του κορυφαίου σταρ. Στο εκρηκτικό μουσικό θέαμα επίσης συμμετέχουν ο ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης και ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Κουφός.

Οι παρευρισκόμενοι ενθουσιασμένοι, χειροκροτούσαν θερμά, τραγουδούσαν και χόρευαν με τις αγαπημένες επιτυχίες της 25ετούς κορυφαίας πορείας του Σάκη και διασκέδασαν με την καρδιά τους στο καλύτερο καλοκαιρινό club της Αθήνας! Φυσικά όπως σε κάθε του πρεμιέρα – και όχι μόνο – βρέθηκαν πολλοί διάσημοι που διασκέδασαν με τις επιτυχίες του!

Τάμτα

Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας

Χριστίνα Παππά – Βασίλης Σταθοκοστώπουλος

Με τον γιο της!

Με τον Χάρη Σιανίδη

Βίκυ Κάβουρα

Ευαγγελία Αραβανή

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη – Γιώργος Παπακώστας

Φυσικά επικράτησε καταιγισμός και στα social media! Πάρε μια μικρή γεύση

Ετοιμοιοιοιοι;;; #sakis #amazingpremiera #akrotiri Χαμός λέμε! !!!!@sakisrouvas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kiki Tsolka (@kikitsolka) στις

Read More

And More