Σάκης Ρουβάς: Πρεμιέρα για το “Chevalier” στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη ξεκινά το ταξίδι της στα ελληνικά cinema από το Ολύμπιον. Το Chevalier κάνει πανελλήνια πρεμιέρα, στο πλαίσιο του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρουσία των πρωταγωνιστών της ταινίας.

Ο Σάκης Ρουβάς, που μας έδειξε μέσα από τα social media πόσο ανυπομονεί για το τρίτο του κινηματογραφικό στοίχημα, παρέμεινε στην συμπρωτεύουσα για να δώσει το παρών.

#Chevalier #backstage #photo Ελληνική πρεμιέρα του Chevalier μας σήμερα στο #tiff56 #KaliterosGenikotera #BestInGeneral #AthinaRachelTsangari #skg #Thessaloniki #filmfestival #tiff

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Μετά από ένα εκρηκτικό διήμερο με τους Onirama στο Stage Live, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ συνεχίζει να ζει την αποθέωση από τους θαυμαστές που έχουν κατακλύσει το χώρο του Φεστιβάλ.

Εκτός από την αγάπη τους για τον Σάκη, δείχνουν και την έντονη ανυπομονησία τους για την ταινία η οποία έχει διαγράψει ήδη μία πολύ σημαντική πορεία στον χώρο της 7ης τέχνης.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του Chevalier στο Φεστιβαλ του Λοκάρνο και την θερμή υποδοχή του από τον κόσμο του κινηματογράφου, ακολούθησε η βράβευση στο 21ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σεράγεβο. Το Chevalier κέρδισε την Ειδική Μνεία της Κριτικής Επιτροπής (Special Jury Mention) και ο Σάκης Ρουβάς μαζί με όλο το cast των ηθοποιών κέρδισαν Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας παραλαμβάνοντας την “Καρδιά του Σεράγεβο” (Sarajevo Heart for Best Actor). Ακολούθησε φυσικά και η κορυφαία διάκριση στο BFI London Film Festival.

Η επίσημη διανομή του Chevalier στις κινηματογραφικές αίθουσες θα γίνει από την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου από την Feelgood Entertainment.

Read More

And More