Σάκης Ρουβάς: Ρεκόρ προσέλευσης για τη συναυλία του στη ΔΕΘ – Φωτορεπορτάζ από το διήμερο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη!

26χρόνια μετά την πρώτη “επίσημη” εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε στα ίδια μέρη. Εκεί που άναψε η σπίθα της αγάπης του κόσμου για εκείνον έγινε το τελευταίο διήμερο το αδιαχώρητο. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης έκανε την 82η ΔΕΘ να παραλύσει με την παρουσία του ενώ η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πιο δυνατή από ποτέ. Η ανταλλαγή ενέργειας με τους θαυμαστές του έκανε και τον ίδιο να απολαύσει στο έπακρο κάθε στιγμή του στη συμπρωτεύουσα.

Θεσσαλονίκη Σεπτέμβριος 1991… Θεσσαλονίκη Σεπτέμβριος 2017. 26 χρόνια μετά, από την πρώτη “επίσημη” μου εμφάνιση στο φεστιβάλ τραγουδιού στη ΔΕΘ, η επικοινωνία μας δυναμώνει αδιάκοπα!!! Είμαι ευγνώμων για την αγάπη, το πάθος, τη δύναμη της ενέργειας σας! Είναι το οξυγόνο μου!! Είναι μαγικά Ευχαριστώ όλη την εκπληκτική ομάδα της ΔΕΘ, και τον καθένα προσωπικά, για την στήριξη του Συλλόγου @oramaelpidas! Ας γίνουμε όλοι αγγελιοφόροι ζωής, ας ακολουθήσουμε το δρόμο της ελπίδας, το δρόμο της ανθρωπιάς! Σας ευχαριστώ Γίνε και εσύ Eθελοντής Δότης! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή! www.oramaelpidas.gr #82TIF #OramaElpidas #SaveALife #GineEthelontisDotis #SakisRouvas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Το διήμερο ταξίδι του Σάκη Ρουβά στην Θεσσαλονίκη κορυφώθηκε με την μεγαλειώδη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών! Περισσότεροι από 50.000 κοινού αποθέωσαν τον ίδιο και έκαναν ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα που ήθελε να περάσει μέσα από τη διοργάνωση.

Παρέλυσε η ΔΕΘ την πρώτη μέρα

Πρωτοφανής η αγάπη του κόσμου που κατέκλυσε το περίπτερο 15 του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ το απόγευμα του Σαββάτου! Χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του Σάκη Ρουβά στον εκθεσιακό χώρο, έσπευσαν για να φωτογραφηθούν μαζί του, να του μιλήσουν και να εκφράσουν την αγάπη τους!

Η βόλτα του Σάκη Ρουβά ξεκίνησε από το Studio του ραδιοφώνου του ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπου ο κορυφαίος καλλιτέχνης έδωσε συνέντευξη και αφού βρέθηκε για αρκετή ώρα στον τομέα ACADEMIA που είναι αφιερωμένος στην εκπαίδευση και την παιδεία και την καινοτομία και φιλοξενεί Πανεπιστήμια όλης της χώρας όπου και συνομίλησε με φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Περίπτερο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού όπου συμμετείχε στις ασκήσεις κάνοντας κατακόρυφο, ο περίπατος του κορυφώθηκε στο Περίπτερο του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ όπου σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης κι εγγράφων εθελοντών δοτών μυελού των οστών!

Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών με την ανταπόκριση του κοινού να είναι το λιγότερο εντυπωσιακή!

Η προσέλευση του κόσμου που σημείωσε ρεκόρ με τα μηχανήματα στην είσοδο να χτυπούν κόκκινο!

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη μέρα όπου και ήταν προγραμματισμένη εμφάνισή του σκηνή των music events της 82ης ΔΕΘ κορυφώνοντας τις μουσικές εκδηλώσεις με μια μεγαλειώδη συναυλία!

Περισσότεροι από 50.000 κόσμου στη μεγαλειώδη συναυλία τη δεύτερη μέρα

Ρεκόρ προσέλευσης στη ΔΕΘ, την Κυριακή, για τη μεγαλειώδη συναυλία του Σάκη Ρουβά που ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών!

Περισσότεροι από 50.000 κοινού κατέκλυσαν τον εκθεσιακό χώρο από νωρίς για να απολαύσουν τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, σημειώνοντας ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων!

Το κοινό δε σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει αποθεώνοντας τον Σάκη Ρουβά!

Εντυπωσιακό και συγκινητικό στιγμιότυπο όταν ερμήνευσε το “Μια Ζωή Μαζί” μαζί με παιδιά από το Κινέζικο Σχολείο Θεσσαλονίκης και τη Σχολική Χορωδία Βέροιας αφιερώνοντας το στο Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ!

Εξίσου συγκινητική στιγμή όταν ερμήνευσε το “Πάρ’τα”, το τραγούδι που είχε πει και τον Σεπτέμβριο του 1991 στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης όπου και συστήθηκε στο κοινό ενώ στις οθόνες προβάλοταν ιστορικές φωτογραφίες από την πόλη.

Νωρίτερα, ο Σάκης επισκέφθηκε το Περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων όπου έκανε αναρρίχηση σε στρατιωτικό τοίχο και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Περίπτερο Τέχνης και Καινοτομίας ARTECITYA δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ παρακολούθησε και ομιλία της ΡΑΕ (Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας) με μαθητές δημοτικού.

Read More

And More