Σάκης Ρουβάς: “Στα βαφτίσια της Αριάδνης, ήμουν έτοιμος. Με τις βέρες στην τσέπη”

Οι προτάσεις γάμου που κάνει ο Σάκης Ρουβάς στην Κάτια Ζυγούλη κάθε χρόνο είναι αμέτρητες! Και συνεχίζει να “ζητάει το χέρι της” και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να πραγματοποιηθεί αυτό το μυστήριο. Είναι κάτι ωστόσο που δεν τους απασχολεί πραγματικά γιατί διαφορετικά, έπειτα από τρία παιδιά, θα το είχαν ήδη κάνει.

“Εξετάζω ότι συναισθηματικά και πνευματικά πρόκειται για ένα μυστήριο. Το εξετάζω. Και γι’ αυτό θα το κάνω”, λέει ο Σάκης σε συνέντευξή του στη Real News και τον Γιώργο Λιάνη. Η Κάτια από τη μεριά της λέει “δεν”, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, αλλά θέλει να της κάνει προτάσεις.

Ο Σάκης κάνει χιούμορ λέγοντας πως αυτό συμβαίνει τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Μία από αυτές ήταν πολύ κοντά στο να συμβεί. “Στα βαφτίσια της Αριάδνης, πρόπερσι το καλοκαίρι, ήμουν έτοιμος. Με τις βέρες στην τσέπη. Δύο μυστήρια μαζί. Και μετά σκέφτηκα “γιατί να της στερήσω τη χαρά της προετοιμασίας;”. Έχω δικαίωμα να της στερήσω αυτή την εμπειρία; Της έδωσα το δαχτυλίδι και ταυτοχρόνως της έκανα πρόταση γάμου”, αποκαλύπτει.

Ο γάμος δεν είναι όμως το μοναδικό πράγμα που ονειρεύεται ο κορυφαίος Έλληνας σταρ. Το επόμενο του βήμα είναι σίγουρα να κάνει πολλές ταινίες και να παίξει θέατρο. “Αρχαίο θέατρο. Αυτό με συναρπάζει”, υποστηρίζει ο ίδιος.

Θα μπορούσε να παίξει και Οιδίποδα; “Τα είχαμε συζητήσει με τον Λιγνάδη αυτά, όταν ετοιμάσαμε τις “Βάκχες”. Θα μπορούσα να παίζω τον Οιδίποδα σε όλη μου τη ζωή. Αφότου γεννήθηκα έως να πεθάνω. Όχι γιατί πιστεύω ότι θα παίξω τον καλύτερο Οιδίποδα του κόσμου, ο΄τυε γιατί πιστεύω ότι θα τον παίξω καλύτερα από τον Μινωτή. Αλλά θα το κάνω σαν ένας άνθρωπος που κατανοεί ότι όσο κι αν παίζει αυτό το ρόλο, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν το βρήκε. Πάντα θα υπάρχουν απάτητα βάθυ”, τόνισε ο Σάκης.

Read More

And More