Σάκης Ρουβάς: Το “ευχαριστώ” για τις μαγικές στιγμές που έζησε στο Βόλο [vid]

Περίπου 50.000 κόσμου, από όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας, βρέθηκε στην τελετή έναρξης των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην παραλία του Βόλου. Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος έφθασε στο χώρο της εκδήλωσης δια θαλάσσης και φωταγώγησε το ψηλότερο δέντρο της χώρας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν

Η λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με live αναμετάδοση μέσω δορυφόρου σε κάθε γωνιά της γης και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή! Ο Σάκης, για μία ακόμη φορά, γνώρισε την αποθέωση σε μία τελετή που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει.

Χαρακτηριστικό της αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπο του κορυφαίου Έλληνα σταρ είναι το γεγονός ότι μετά το τέλος της φωταγώγησης έμεινε “όμηρος” στο ξενοδοχείο από fans που συγκεντρώθηκαν στην είσοδό του.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ γαι να δεις περισσότερα.

Ο ίδιος ευχαρίστησε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram τον κόσμο για όλες τις μαγικές στιγμές που έζησε στο Βόλο, ενώ νωρίτερα υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει το καλοκαίρι για συναυλία.

Η αγάπη σας είναι η δύναμη μου, το οξυγόνο μου, το χαμόγελο μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου #Repost @thesfanclub Είσαι ένας και μοναδικός! Είσαι ο ΘΕΟΣ μας! Πάνω από 50.000 καρδιές ενώθηκαν σήμερα μαζί σου στο πιο λαμπερο, γιορτινό, αισιόδοξο μήνυμα αγάπης. Η καρδιά μας χτυπά μόνο για σένα! Σου αξίζει όλη η αγάπη του κόσμου #WeStandWithSakis #WeLoveSakis #WeFollowSakis #SakisArmy #TheSFanClub #SakisRouvas #TheKingOfStage #TheBestOfTheBest

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Read More

And More