Σάκης Ρουβάς: Το συγκινητικό βραβείο που παρέλαβε λίγο πριν τα Mad Video Music Awards!

Στα 25 χρόνια της πορείας του έχει παραλάβει πολλά βραβεία. Διεθνείς διακρίσεις, τιμητικά βραβεία και επαίνους από σπουδαίες προσωπικότητες. Ο Σάκης Ρουβάς δεν είναι τυχαία στην κορυφή αν και ο ίδιος δεν πιστεύει ότι υπάρχει. “Υποθετικά, όποιο υψόμετρο και αν φανταστεί κάποιος, πάντα θα υπάρχει ακόμα ένας πόντος που ή κάποιος άλλος θα τον ανέβει ή εσύ ο ίδιος”, δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Crash. Ωστόσο, με κάθε βραβείο που παραλαμβάνει ανεβαίνει ένα σκαλί πιο πάνω.

Θα ξεχωρίζαμε ίσως το τιμητικό βραβείο στα World Music Awards το 2014 αφού ήταν ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που το κερδίζει και κάπως έτσι μπήκε στο Πάνθεον των μεγαλύτερων εν ζωή καλλιτεχνών (θυμήσου εδώ)!

Μία ακόμα σπουδαία στιγμή ήταν όταν τιμήθηκε για την καλλιτεχνική του καριέρα και την πορεία του στην οποία έχει εδραιωθεί ως ο κορυφαίος Έλληνας σταρ! Τότε, ο Σάκης είχε παραλάβει το βραβείο από τα χέρια της μαμάς του κατά τη διάρκεια των Mad Κύπρου. Δες εδώ!

Λίγο πριν από την 13η συνεχή απονομή των Mad Video Music Awards, στα οποία κατέχει ρεκόρ βραβείων και φέτος είναι υποψήφιος σε 3 κατηγορίες, παρέλαβε ένα ακόμα πολύ συγκινητικό βραβείο. Πρόκειται για μία πλακέτα από το The S Fan Club, το επίσημο fab club του.

Τον περίμεναν υπομονετικά μετά το τέλος του προγράμματος, την Παρασκευή, στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι. Η εικόνα αυτή, με τις θαυμάστριες να τον περιμένουν για να του μιλήσουν ή να φωτογραφηθούν μαζί του, είναι οικεία για τον ίδιο. Αυτή τη φορά όμως είδε γνώριμα πρόσωπα και μία έκπληξη τον περίμενε.

Οι αγαπημένοι του S Clubbers του έδωσαν ένα βραβείο που του άρεσε πολύ και τον συγκίνησε αφού επιβεβαιώνει αυτό που ο ίδιος έχει πει σε συνεντεύξεις του, ότι έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές του κόσμου.

Μια κίνηση αγάπης και ευγνωμοσύνης από τους θαυμαστές του για όλα όσα τους έχει κάνει να ζήσουν. Για τα συναισθήματα και την ενέργεια που έχουν ανταλλάξει μέσα από τα live του αλλά και όλα όσα έχει κάνει σε αυτή την ανοδική του πορεία.


Οι ρουβίτσες, που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του βήμα, του έδωσαν μαζί με την πλακέτα κι ένα βιβλίο που έχει γραμμένες 25 ιστορίες. Ιστορίες για το πως μπήκε στη ζωή τους ο Σάκης, τι εκτιμούν και λατρεύουν σε εκείνον, πώς κατάφερε να γίνει το αντικείμενο θαυμασμού τους και πώς -σε πολλές περιπτώσεις- έχει αλλάξει ακόμα και την ζωή τους!

Read More

And More