Σάκης Ρουβάς: Το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο πολύ πριν το Survivor [vid]

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και μία εβδομάδα προετοιμάζοντας την guest εμφάνισή του στο Survivor. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ταξίδεψε στο εξωτικό νησί μαζί με την σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη. Οι δυο τους έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τις εξωτικές στιγμές τους στο νησί. Φαίνεται όμως πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Ρουβάς ταξιδεύει στο μέρος που έγινε περισσότερο γνωστό στη χώρα μας λόγω του reality επιβιώσης του ΣΚΑΙ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις πότε επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο

Τον λόγο που είχε ταξιδέψει ξανά στο νησί ο Σάκης Ρουβάς τον αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από μία φωτογραφία του στα social media. Σημείωσε στη λεζάντα ότι ήταν το 2002 με αφορμή το album “Όλα καλά”.

Το 2002 ήταν μία σημαντική χρονιά για τον Σάκη. Τον Μάρτιο κέρδισε το Βραβείο του Ποπ Τραγουδιστή της χρονιάς, στα πρώτα μουσικά βραβεία Αρίων, με το “Disco Girl”. Στην ίδια βραδιά παρουσίασε για πρώτη φορά το ακυκλοφόρητο έως τότε κομμάτι “Όλα Καλά”.

Το ομώνυμο album κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2002 και έγινε χρυσό σε μόλις 11 μέρες και λίγο αργότερα πλατινένιο. Το “Όλα καλά” κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Γαλλία με το γαλλικό κοινό και τα ΜΜΕ να υποδέχονται θερμά το ελληνικό μουσικό φαινόμενο. Αποκορύφωμα ήταν η μεγάλη συναυλία που έδωσε στις 24 Οκτωβρίου στο παγκόσμιας φήμης Olympia!

Το video clip γυρίστηκε στην Αμερική με τον Xavler Gens να υπογράφει την σκηνοθεσία και βασικό location το Μόντρεαλ. Για τις ανάγκες της φωτογράφισης ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε, ανάμεσα σε άλλα μέρη, και στον Άγιο Δομίνικο.

Read More

And More