Σάκης Τανιμανίδης: Άφησε το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και συζεί με την κοπέλα του!

Ο έρωτας του έχει δώσει φτερά… και του άλλαξε τη ζωή. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι full in love με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα και για χάρη της άφησε τη Θεσσαλονίκη και μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα. Από το Σεπτέμβρη μάλιστα συζεί με το κορίτσι του και είναι στα καλύτερά του.

Ποιος είπε πως οι άντρες δεν κάνουν θυσίες; Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ο Σάκης Τανιμανίδης που γνωρίσαμε μέσα από το World Party είναι από τους άντρες που θα τα άφηνε όλα για χάρη του έρωτα… Έτσι και έκανε άφησε το σπίτι, την εταιρεία παραγωγής που “έτρεχε” στη Θεσσαλονίκη και τις επιχειρήσεις εστίασης και μετακόμισε στην Αθήνα για χάρη της καλής του.

Η απόφαση του ζευγαριού βέβαια,ήταν κοινή. Οι δυο τους ήθελαν να μείνουν μαζί και έτσι ο Σάκης μετέφερε την έδρα της εταιρείας παραγωγής που έχει στο Νέο Ηράκλειο, άφησε στα εστιατόρια έμπιστους ανθρώπους (στενούς συνεργάτες και συγγενείς) και συζεί πια με την Χριστίνα του στην Αθήνα. Ταυτόχρονα ετοιμάζει και το νέο του project και είναι γεμάτος με όρεξη και νέες ιδέες. Την ίδια στιγμή το κορίτσι του είναι υπεύθυνη μάρκετινγκ γνωστού brand και είναι στο πλευρό του σε όλα.

Οι δυο τους άλλωστε, δεν πρόκειται να μείνουν και για πολύ σε ένα μέρος, αφού τα ταξίδια είναι η μεγάλη τους αδυναμία…

Read More

And More